Fietstocht Ride to Brasil volbracht

Zwolle – 72 uur non-stop fietsen op de actielocatie Ride to Brasil op het Rodetorenplein in Zwolle door Bike-4life heeft zondagmiddag 15.00 uur het geweldige bedrag van € 31.778,41 opgeleverd! 4.000,- euro hiervan gaat naar Intermezzo voor een informatie DVD voor alle betrokkenen en er werden sponsors gezocht om de kinderen van de Zonnesteen voor 2 jaar naar Slagharen te sturen met 60 personen inclusief vervoer twv ook 4.000,- Euro. Het grootste bedrag (27.778,41 Euro) gaat naar het baanbrekende kankeronderzoek van René Bernards van het Anthonie van Leeuwenhoek ziekenhuis voor zijn onderzoek Personalized medicine.

ridetobrasil.jpeg 

Foto: Bike-4life

Bike-4Life is een Zwolse stichting die zich vol passie inzet voor de strijd tegen kanker. Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar door de vele vrijwilligers van Bike-4Life een spectaculair en origineel evenement opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zondagmiddag om 15.00 uur hebben René Bernards (Anthonie van Leeuwenhoek), Corine den Hollander (Intermezzo) en Els Beekman (de Zonnesteen) de laatste virtuele kilometers afgelegd tussen Zwolle en Brazilië. Het was de afgelopen 3 dagen een zeer gemoedelijk en goed georganiseerd evenement met vele hoogtepunten. Dit werd in woorden bekrachtigd door Corine den Hollander die het was opgevallen hoeveel persoonlijk medeleven er was met alle fietsende deelnemers. Ze werden volledig in de watten gelegd en voelden zich zeer welkom.

12-06-2014_ride_to_brasil-rodetorenplein_02.jpg 

Er was een oranjedag alwaar ’t Rodetorenplein helemaal vol stond om op een groot scherm te kijken naar het Nederlands elftal en werden er zaterdagavond wenslichtjes te water gelaten wat tot veel emotie leidde. Er was verder een overvol artiestenprogramma met als hoogtepunt op zaterdagavond DJ Cuzco. 

 

De organisatie en haar vele vrijwilligers kunnen terugkijken op 3 geweldige dagen en dit werd met tranen bevestigd na het overhandigen van de cheques. Het motto was namelijk “Het gaat niet alléén om de centen maar zeker ook om de momenten”.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Organisatoren en deelnemers gefeliciteerd, ik gun het u van harte, maar ik was er na vier dagen overbodige decibellen en zichzelf overschreeuwende presentatoren/DJ’s ook wel klaar mee. Alleen voor de voetbal was veel belangstelling, maar verder stond er anderhalve man en een peerdekop.
    Wellicht is het te overwegen een andere (meer intiemere) opzet te kiezen, dan op een groot, ongezellig en kaal plein, dat trekt blijkbaar geen volle zalen.

Reageer