Streekmarkt De Smaak van Zwolle

Zwolle – Op zondagmiddag vond de tweede editie van de Streekmarkt De Smaak van Zwolle van 2014 plaats in Doepark Nooterhof. Net zoals alle voorgaande edities georganiseerd door Slow Food Zwolle in samenwerking met het Doepark. Aan de Smaak van Zwolle namen ruim 50 standhouders deel. Dit waren producenten en leveranciers van streekproducten, gevestigd in een straal van circa 30 kilometer rondom Zwolle. Hiermee is de Smaak van Zwolle dus ook echt een markt van de streek. Het was weer behoorlijk druk op het zonnige Doepark, er waren veel lekkernijen en er was van alles te doen. Holle Bolle Gijs was erg in trek bij de kinderen.

 

 smaakmarkt-28.jpg

 

Bezoekers aan de gratis toegankelijke markt konden onder andere kaas, bier, wijn, worst, groente, fruit, zoetwaren, mosterd, vlees en vleeswaren, vruchtensappen, zoete en hartige lekkernijen, brood en koffie proeven en kopen. Daarnaast stonden er ook een aantal kramen met cadeauartikelen en kan men zich laten informeren bij stands van  Frion, het Wereld Natuurfonds, Stichting Milieuraad Zwolle, de Geologische Vereniging Zwolle, SlowFood Zwolle, Solar Live, Succulenta en IVN Afdeling Zwolle. Ook Kunstenaarsvereniging Het Palet was aanwezig op deze markt. Leden van de Zwolse Trekzakclub zorgden voor een muzikale noot. Studenten van Landstede verzorgen allerlei doe en speelactiviteiten voor de allerkleinsten. Zo konden kinderen zich laten schminken en was er een springkussen.

 

 smaakmarkt-9.jpg

 

smaakmarkt-23.jpg
 

smaakmarkt-26.jpg 

 

 Via Lees verder meer foto’s…

smaakmarkt-11.jpg
 
smaakmarkt-15.jpg
 
smaakmarkt-19.jpg
 
smaakmarkt-22.jpg
 
smaakmarkt-31.jpg 
 
smaakmarkt-4.jpg 
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Heel gezellig en gekocht: Oude Kaas, bloemkool van het land, jonge bieten(kleine) want die zijn het lekkers volgens Maarten ’t Hart en blokhoning.

Reageer