Voetbaltalenten spelen Mini WK in Zwolle

Zwolle – Bij Sportcampus De Pelikaan vond zondag vindt het eerste mini WK plaats in Zwolle plaats. ‘s Ochtends werden de moves van WK helden Messi, Ronaldo en Robben aangeleerd en ’s middags konden voetballers in e leeftijd van 7 t/m 13 jaar zich uitleven tijdens het voetbaltoernooi. De sterren van de toekomst leefden zich sportief uit en genoten zichbaar.

mini_wk-4.jpg 

Voor het mini WK was een veelzijdig programma opgesteld dat gericht was op zowel voetbalbeleving als het ontwikkelen van jeugdige voetballers. Uniek aan dit programma is dat er techniektraining wordt gegeven door jeugdtrainers van maar liefst drie verschillende eredivisie clubs, namelijk: PEC Zwolle, FC Twente en FC Groningen. Na een sportieve lunch werd er een mini WK gespeeld waarbij deelnemers in 4 tegen 4 wedstrijden de aangeleerde techniek konden laten zien.

mini_wk-20.jpg 

mini_wk-10.jpg 

Tijdens een actie kijken waar je naartoe wilt schieten…  

mini_wk-16.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

Stichting Voetbalontwikkeling Zwolle traint bijna wekelijks op zondagochtend bij Sportcampus de Pelikaan. Vanuit het gehanteerde opleidingsmodel staat het aanleren van fundamentele voetbalvaardigheden in combinatie met plezier centraal.

 

mini_wk-11.jpg

mini_wk-12.jpg

mini_wk-13.jpg

mini_wk-14.jpg

mini_wk-15.jpg

mini_wk-17.jpg

mini_wk-18.jpg

mini_wk-19.jpg

mini_wk-21.jpg  

 mini_wk-1.jpg

mini_wk-2.jpg

mini_wk-3.jpg

mini_wk-5.jpg

mini_wk-7.jpg 

mini_wk-8.jpg

mini_wk-6.jpg  

mini_wk-9.jpg

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer