PIMP je 55+ leven cursus voor vrouwen

Zwolle – De eerste cursus PIMP je 55+ leven is net gestart. Nu kun je je aanmelden voor de 2e cursus die op 5 september 2014 begint en acht ochtenden duurt. Ook deze wordt gegeven door de ervaren Angela Hoekstra. De cursus richt zich op 55+ vrouwen. Stel jij jezelf weleens de vraag: wie ben ik eigenlijk, afgezien van mijn persoonlijke geschiedenis en alle rollen die ik vervul in het dagelijks leven?

 

Herkenbaar? Dan is de cursus ‘Pimp je leven’ voor 55+ vrouwen uit Zwolle iets voor jou! Meer informatie over de cursus is te vinden op www.zwolsvrouwenplatform.nl. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zwolsvrouwenplatform.nl De cursus is een initiatief van het Zwols Vrouwen Platform. De cursus kost u 80 euro, de rest van het benodigde geld komt van Stichting De Gasthuizen Zwolle. De tweede levenshelft biedt je de mogelijkheid oude overtuigingen en denkwijzen met humor te accepteren en los te laten. En daarnaast onvermoede talenten en kwaliteiten van jezelf te ontdekken. Inspirerende verlangens werkelijkheid te laten worden. Dichterbij je essentie te komen. Pimp je 55+ leven is er daarom voor iedereen die ruimte wil nemen om te reflecteren.

De 55+ cursus vloeit voort uit de succesvolle cursus ‘Pimp je leven’ die gericht is op vrouwen die betaald of vrijwillig willen werken, maar niet zo goed weten wat hun talenten en kwaliteiten zijn. Er hebben zes cursusgroepen gedraaid met Zwolse vrouwen van allerlei leeftijden. Ook nu wordt deze cursus op wijkniveau gegeven aan vrouwen in de bijstand in opdracht van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in Zwolle. 

De curusdata zijn: 29/8  (Intake), 5/9 , 12/9 , 19/9, 26/9, 3/10, 10/10, 17/10, 24/10.

Artikel delen:

Reageer