Open dag daklozen dagbesteding Sanadeto

Zwolle – Eindelijk is het dan zo ver…. Sanadeto opent haar vleugels op donderdag 26 juni a.s.! Dit mag je niet missen. Stichting Sanadeto zet zich in voor dak- en thuisloze jongeren en randgroepjongeren.

sanadeto.jpeg 

Tijdens de feestelijke opening hoor en zie je wat we doen en ervaar je hoe we te werk gaan. Daarnaast kun je niet alleen mee kijken, maar ook meedoen! Sanadeto staat voor: “Samen naar de toekomst”. De jongeren geven tijdens de open dag, onder begeleiding, workshops op het gebied van muziek en sport. Verder kun je deelnemen aan creatieve activiteiten, worden er optredens verzorgd en onthullingen gedaan. We proberen het stigma dat rust op deze doelgroep te veranderen, hiervoor krijgen wij hulp van een aantal bekende Nederlanders en Zwollenaren. De koffie staat klaar vanaf 13:00 uur en vanaf 17:00 uur.

Over Sanadeto:
Sanadeto biedt een laagdrempelige vorm van dagbesteding, waarin de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer voorop staat. Wij werken met de ‘wil’ en ‘eigen kracht’ van de deelnemers. We richten ons op jongeren vanaf 17 jaar uit Zwolle en omgeving. Bij ons zijn ze met en zonder “stempel” welkom.

De begeleiding bij Sanadeto bestaat uit ervaringsdeskundigen en hulpverleners, die ondersteuning krijgen van vrijwilligers en stagiaires. Wij helpen de deelnemers weer grip op- en zin in hun leven te krijgen, zodat de stap naar school of werk wordt verkleind. Hierin willen wij niet concurreren, maar samenwerken.

Wil je meer weten? Kom naar de open dag!

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer