Ittersummerfestival in Zwolle-Zuid

Zwolle –  Bewoners van Zwolle-Zuid kunnen vrijdag 20 juni genieten van een mini-festival met veelzijdig programma. Travers Welzijn organiseert het festival samen met partners en buurtbewoners voor bewoners in de wijk. Kom tussen 15.00 en 18.00 uur genieten van onder meer Marokkaanse thee, het kinderkoor van de Octopus, pannekoeken, een workshop rap van de Fakkelteit, een workshop Tai Chi, het terras en de klimwand.

Voor kinderen zijn er meerdere leuke activiteiten, waaronder een stormbaan en workshop cupcakes versieren. Het festival vindt plaats op het terrein rondom Jongerencentrum ReZet en klimcentrum Yosemite (van der Heydenstraat). Toegang is gratis, deelname aan workshops kost 50 cent. ’s Avonds organiseert Jongerencentrum ReZet voor jongeren in de leeftijd van 13 t/m 21 jaar de traditionele Summerparty. Kom loungen in de tuin, toon je surf-skills en geniet van het optreden van De Alliantie. Geopend van 20.00-00.00. Entree €2,-

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Raar. Waarom geen goed gezette thee op ons Nederlands’ best? Uit verse losse theebladeren? Of Chinese thee? Japanse thee? Turkse thee?

  2. Gerline en WimG, wat een stelletje zielepoten zijn jullie zeg, Marrokaanse thee is prima, pannenkoeken ook. Echt dom gezwets van jullie. Veel plezier achter jullie geraniums.

  3. Ach @Mul, laten we het a.u.b. hier niet hebben over Marokkanen en een slachtofferrol.
    Het zal ongetwijfeld een typfout zijn in het persbericht zoals dat naar Weblog Zwolle is verstuurd, en er zal waarschijnlijk gewoon thee op z’n Nederlands geschonken gaan worden omdat we natuurlijk hier leven en Nederlands zijn. Komt vast goed. 🙂
    Leuk dat er wat wordt georganiseerd, en mooi om te zien dat prijzen nog steeds laag kunnen blijven in deze tijden. 8)

Reageer