Nieuwe spits voor PEC Zwolle Vrouwen

Zwolle – PEC Zwolle Vrouwen heeft zich versterkt met de komst van Joyce Mijnheer. De ex-speelster van FC Twente/beloften kwam afgelopen seizoen nog uit voor OZC uit Ommen en scoorde meer dan 20 doelpunten voor de eerste klasser.

PEC Zwolle raakt Judith Frijlink kwijt aan ADO Den Haag. En ook Sylvia Smit en Lydia Borg vertrekken, zij gaan naar Sc Heerenveen. Keepster Kimberley Heijne gaat van PEC Zwolle naar de beloften van FC Twente.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Inderdaad, de Stentor lees ik al jaren niet meer als je o.a. hier het nieuws gratis op je pc krijgt.
  Nieuwe spits voor de mannen, ze hebben het over een Griekse aanvaller.

 2. Alexis Gavralopoulos is de nieuwe spits voor PEC Zwolle. De Griekse spits trainde onlangs mee met de Ajax selectie maar kreeg geen contract. De 21-jarige lange en fysiek sterke aanvaller komt in Griekenland uit voor Atromitos, een derde-divisieclub uit Athene. Gavralopoulos trok de aandacht van Ajax en PEC Zwolle in een duel van het Griekse Olympische team.

 3. De puinhoop valt erg mee, niet gaan overdrijven, de speelsters die weg gaan hebben Pec ook niet hoger dan de elfde plaats kunnen brengen. Een nieuwe impuls is meer dan nodig, en bij de mannen is zojuist gecontracteerd, een opmerkelijke aankoop, dat biedt perspectief voor het nieuwe seizoen.
  Forza Zwolle.

 4. @adriaan

  Op 26 mei meldde PEC Zwolle al dat het een akkoord had bereikt met Rick Dekker.

  Vandaag het nieuws dat hij heeft getekend.

  Zeker een goede versterking. Alleen wel een verdedigende middenvelder en geen spits. Ook geen aankoop want transfervrij.

  Perspectief voor het nieuwe seizoen staat en valt met scorend vermogen dus spitsen.

  Over een week begint de voorbereiding. Hebben we dan een 9 gecontracteerd?

 5. Het wordt steeds gekker: Simone Kets, afkomstig van PEC Zwolle en spelend voor het Oranje O19, heeft donderdagavond een 2-jarig contract getekend bij sc Heerenveen.

Reageer