Dans & Creatief scoort tijdens danswedstrijd

Zwolle – Afgelopen zondag was het dan zover: Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle ging samen met een aantal dansleerlingen hun eerste danswedstrijd tegemoet! De wedstrijd werd georganiseerd door Dancestars in Ponypark Slagharen en was een wedstrijd speciaal voor de theaterdansstijlen, zoals onder andere klassiek ballet, moderne dans en showdance.

groepsfoto_funkyjazz.jpg 

Dans & Creatief kwam uit met de teams moderne dans, KidsSwing en FunkyJazz (zie foto). Hierbij behaalde KidsSwing een derde plek! Ook deed het duo ‘Carmen en Linda’ mee. Zij vielen helaas niet in de prijzen, maar mogen wel extra trots op zichzelf zijn want hebben de choreografie van de dans helemaal zelf gemaakt. Het duo ‘Duo Penotti’ behaalde met hun dans ‘Catfight’ een derde plek. Ondanks dat niet iedereen niet in de prijzen viel, kregen toch alle deelnemers een medaille van Dans & Creatief, omdat zij supertrots zijn op deze danstoppers!

Volgend schooljaar gaat Dans & Creatief naast de reguliere lessen, ook diverse demoteams in het leven roepen om zichzelf vaker te laten zien tijdens evenementen en mee te doen aan diverse wedstrijden. Zo start er volgend jaar een demoteam hiphop, demoteam moderne dans, demoteam Showdance voor de 20-plusser en een demoteam showdance voor kids! Interesse? Mail voor meer informatie naar: info@danscreatief.nl of kijk op: www.danscreatief.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer