Start opbouw RTL Zomerfestival Zwolle

Zwolle – Zaterdag 21 juni trapt RTL de zomer af in Park de Wezenlanden. Het RTL Zomerfestival is dit jaar grootser dan ooit. Naast de sterke line-up met Guus Meeuwis, Alain Clark, Miss Montreal, Nick & Simon, Ali B op mainstage, beleven de bezoekers de wereld van RTL in de Zomertuin. Een dag vol hoogtepunten en ontspanning met en door RTL-sterren. Maandag werd een aanvang gemaakt met de opbouw van het Zomerfestival in Zwolle.

rtlz2014.jpg 

Met Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Jamai Loman belanden de festivalgangers in een onvoorbereide chaos tijdens de ‘Grote Improvisatie Show Singalong’. Gaston Starreveld speelt namens De Nationale Postcode Loterij drie verschillende spellen met de bezoekers overdag. Ieder uur wordt afgewisseld met een bingo,het Rad van Fortuin en een fietsspel, waarbij deelnemers tegen elkaar racen. Ook laten The Daddies, het meest populaire dansteam van het RTL 4 programma ‘Everybody Dance Now’, hun beste dance moves zien.

GTST-castleden Ruud Feltkamp (Noud), Toprak Yalciner (Nuran), Guido Spek (Sjoerd), Dilan Yurdakul (Aysen) en een vijfde nog te bekendmaken castlid zijn aanwezig voor een meet & greet. DJ Ruud Feltkamp draait daarnaast op mainstage de lekkerste muziek.

Eerder werd bekend dat Roy Donders, Herman den Blijker, Ben Saunders, Koert Westerman en Julia van der Toorn de festivalgangers in de RTL Zomertuin verrassen met allerlei ‘op hun lijf geschreven’ activiteiten.

Artikel delen:
Reacties 19
  1. Wat je van de muziek vindt is een kwestie van smaak natuurlijk.
    Het feit dat het skatepark en het basketbalveld alweer de hele week onbereikbaar zijn is belachelijk.

  2. @Anathema het meeste is ook niet mijn smaak. Maar neemt niet weg dat we het hier over zeer goed verkopende artiesten hebben.

  3. Ik vind het geen topartiest, maar het is wel een A-artiest. A-artiesten zijn de artiesten die 2000+ zalen kunnen vullen. En (helaas?) kan Ali B dat.

  4. Leuk festival voor de liefhebber.

    Ali B zijn laatste show in de Spiegel was niet eens uitverkocht. 1000 plaatsen haalt hij dus niet.

  5. @WimG helaas voor jou, kijkt men niet naar 1 optreden, maar naar wat men gemiddeld trekt. Maar goed, blijf bezig met zuur doen. Als dat je blij maakt…

Reageer