Scoor gratis kaarten voor Holland's Got Talent

Zwolle – Speciaal voor het trouwe publiek mag Internetkrant Weblog Zwolle kaarten van Holland’s Got Talent gratis weggeven! De kaarten zijn voor de auditieronde in Theater de Spiegel in Zwolle.
 
hgt_-_banner_v4_03.jpg 
 
Wil jij erbij zijn? Wees dan snel, er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!! Er wordt gewerkt vanuit een ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ principe. Je kan mailen voor de volgende shifts: Zondag 22 juni om 18.00 uur. Dinsdag 24 juni 13.30 uur en 18.00 uur. En woensdag 25 juni: 13.30 uur en 18.00 uur. Geef in de mail je eerste én tweede voorkeur door! Vermeld daarnaast je naam, telefoonnummer, aantal personen en de leeftijden van het gezelschap! Mail naar publiek.hgt@bluecircle.tv. Zij zullen op basis van beschikbaarheid de tickets verdelen!
Artikel delen:
Reacties 22
  1. Ik zou super graag gaan op dinsdag 24 juni om 18.00 uur of woensdag 25 juni om 18.00 uur gaan met mijn man en jongens. Vier personen gaat het om.

  2. Ik zie dat 22 juni om 18.00 uur ook kan. Dit is de trouwdag van mij en mijn man. Dat zou een leuk uitje zijn :). Ook voor vier personen. Ben benieuwd!

  3. Wat kunnen jullie slecht lezen zeg! Wat een verschrikkelijk publiek gaat dit worden zeg! Ben blij als ik met gierende banden weer weg kan hier!

  4. Jaaaaaaa ik ga dinsdagavond met mijn zoon heen!! Super veel zin in! Ook een vriendin van mij en haar zoontje komen ook!!!!:D

Reageer