Bekerduel tussen Be Quick-ADO Den Haag buiten Zwolle

Burgemeester Henk Meijer heeft op advies van de politie, het bekerduel tussen Be Quick’28 en ADO Den Haag in Zwolle verboden. Reden om het duel te verbieden is dat Hoofdklasser Be-Quick niet beschikt over een gescheiden gastenvak.  


Om te voorkomen dat Hoofdklasser Be Quick uit het toernooi wordt gezet, zal de club nu moeten uitwijken naar andere locatie buiten Zwolle. Als mogelijke opties worden het AGOVV stadion, en de Adelaarshorst in Deventer genoemd.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Op tv oost staat ook nog de (in mijn ogen de slimste) optie namelijk het stadion van FC Emmen.
  Want als je de wedstrijd in Deventer laat spelen is het sowieso driedubbel risico en Apeldoorn is ook niet geheel veilig.

  Het stadion van FC Zwolle kan niet, omdat het nog in aanbouw is en het uitvak denk ik niet geheel hooliganproof is. 😉 8) :'(


  ⚠️ Meld

 2. @redactie, van welke bron is dit afkomstig? De politie IJsselland gaat toch echt niet zeggen dat dit duel in Deventer of Apeldoorn gespeeld moet worden??

  Ik snap de ophef trouwens niet. Het is gewoon een duel tussen een amateurclub en een eredivisieclub, moet toch gewoon zonder gezeur kunnen?


  ⚠️ Meld

 3. Zie je het voor je: Be Quick op vrij vervoer naar Deventer toe, enkele dagen voordat FC Zwolle tegen Go Ahead Eagles moet spelen….

  Weblogzwolle is trouwens de enige bron die het niet over Go Ahead Deventer heeft ; rest kopieert klakkeloos deze fout van elkaar 8)


  ⚠️ Meld

 4. Jammer, ik had wel eens op eigen vervoer naar deventer gewild. Dat was ver voor mijn tijd nog eens mogelijk.
  Feestje op de brink, altijd gezellig!


  ⚠️ Meld

 5. @ Danny

  Maar zeker niet in dit uitvak!! Daar durf ik mijn handen wel voor in het vuur te steken want dat uitvakje is echt niet eagles proof!!


  ⚠️ Meld

 6. @Inge
  Dat het niet in dit uitvak plaatsvindt weet ik niet, over die informatie beschik ik niet.
  Dan wordt het zeker zonder uit-publiek gespeeld? Noord is als laatste aan de beurt en Zuid zal wel niet voor 16-12 klaar zijn. Zullen ze leuk vinden in Den Haag. 😀


  ⚠️ Meld

Reageer