IKEA Zwolle informatiedag

Zwolle – IKEA Zwolle opent in het voorjaar van 2015 haar deuren en gaat binnenkort op zoek naar enthousiaste medewerkers. Voor alle geïnteresseerden uit Zwolle en omgeving organiseren IKEA Zwolle en de Gemeente Zwolle op woensdag 25 juni alvast een informatiedag.

schets_ikea.jpg 

Iedereen kan tussen 10.00 en 17.00 uur het Stadhuis aan het Grote Kerkplein binnenlopen voor meer informatie over werken bij IKEA Zwolle. Storemanager Sandra Schouten geeft de hele dag door presentaties. Ook zijn er medewerkers van IKEA aanwezig om vragen te beantwoorden.

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Dus nu solliciteren voor een baan in het voorjaar 2014? Wat een grap. Leuk voor iemand die een bijbaan wil hebben of niet afhankelijk is van een inkomen, de kostwinner heeft er niet zo veel aan.

 2. Kan iemand mij uitleggen waarom een multinational als Ikea in Nederland geen belasting hoeft te betalen en iedere ondernemer / zelfstandige hier helemaal leeg wordt geknepen door de belastingdienst ?
  Zo bijzonder is het verkopen van door kinderhandjes gefabriceerde spaanplaat meubeltjes toch niet ?

 3. Bericht door Erwin, op 17 juni 2014 12:19
  Kan iemand mij uitleggen waarom een multinational als Ikea in Nederland geen belasting hoeft te betalen en iedere ondernemer / zelfstandige hier helemaal leeg wordt geknepen door de belastingdienst ?
  Zo bijzonder is het verkopen van door kinderhandjes gefabriceerde spaanplaat meubeltjes toch niet ?

  ik neem aan dat je hier uitgebreide documentatie voor hebt en dit ook kunt laten zien? De "meubeltjes"zoals jij ze noemt worden keurig gefabriceerd in fabrieken tegen geldende lonen voor het land waar het gemaakt wordt.

 4. BelastingTelefoon

  0800 – 0543 (gratis). Voor vragen over belastingen en toeslagen.
  Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

 5. @Erwin: Stay ontopic please..
  We hoeven niet van elk nieuwsbericht iets politieks te maken. Ga lekker nederland 1 kijken. Of beter nog, Politiek 24 (digitale tv).

  Ik vind het een uitstekend plan, inderdaad mensen zonder werk kunnen naar de info dag. Mensen met werk hebben er niets te zoeken.

  Daarnaast om dan toch op Erwin te reageren, het personeel betaald gewoon loonbelasting, de consument betaalt btw in de winkels. Dus waar hebben we het over.
  Kinderhandjes is onzin, dat weet je zelf ook gek alu-hoedje!

 6. Het is een informatie dag om belangstellenden te informeren over de mogelijkheden van werken bij IKEA
  Je kunt er je vragen stellen. Er is nog geen duidelijkheid over wanneer je daadwerkelijk kunt solliciteren. Maar dat lukt mij ook een goede vraag voor deze dag.
  Fijn dat de IKEA komt, is een werkgever van formaat.

 7. Altijd al gedacht aan steekpenningen voor de Gemeente Zwolle, en heb gelijk gekregen,nu stellen ze ruimte in het stadhuis beschikbaar voor een informatie dag.
  Zal ik ook eens proberen bij de gemeente om ruimte voor een infodag te organiseren.

  @Erwin; je hebt helemaal gelijk, wij Nederlanders zijn te netjes en accepteren te veel.

 8. De "meubeltjes"zoals jij ze noemt worden keurig gefabriceerd in fabrieken tegen geldende lonen voor het land waar het gemaakt

  India is 0,20 cent het uurloon, dus zullen ze dat bedrag keurig ontvangen…….

 9. Tja… het beschikbaar stellen van een ruimte komt natuurlijk overeen met steekpenningen in ontvangst nemen….da's logisch.

  Ik hoop dat veel Zwollenaren er met veel plezier een baantje kunnen vinden en houden!

 10. Tja Braniac, lijkt me gewoon normaal winkel werk. Kan me voorstellen dat het leuker is dan vakken vullen in een supermarkt.

  En Willem, ik kan me haast niet voorstellen dat er helemaal geen fulltime banen komen; een Ikea heeft immers zeer ruime openingstijden. Bovendien is er toch zeker niets mis met parttime werk.

 11. Tjonge mensen als jullie proberen een baan te vinden bij Ikea lijkt het me niet verstandig dat jullie zo van leer trekken als hierboven.

  Ik ben heel benieuwd wat ze te zeggen hebben en als ik de kans krijg ga ik er naar toe. Ook als dat betekent dat ik mijn agenda moet omzetten of een paar uurtjes vrij moet vragen. Ik heb Ikea altijd leuk gevonden en kon ik het met mijn budget soms betalen. Alles wat er wat er in de media gezegd word moet eerst nog maar eens goed onderzocht en bewezen worden.

  groet Anneke

Reageer