PEC Zwolle Street League klaar voor finale

Zwolle – De jongeren van PEC Zwolle Street League kijken met spanning uit naar de laatste speeldag van het seizoen 2013–2014. Op vrijdag 20 juni vindt bij de Stokmeesterlaan langs het Gerenpad in Zwolle-Zuid de finaleronde plaats.  

  

Niet alleen op het  veld, maar ook ernaast leveren de jongeren het gehele seizoen al een felle strijd om het kampioenschap. Door wedstrijden te winnen en Fair-Play te spelen, hebben ze ‘Like en Dislike’ punten kunnen verdienen voor het algemeen klassement. Minstens zo belangrijk waren de extra Likes, te behalen door het uitvoeren van buurtbijdragen en het bijwonen van de thema-avonden. Deze punten samen zorgen voor de totaalscore in het klassement. Het is een spannende en interessante strijd om de titel, want ook op de laatste speeldag kunnen de teams nog Likes verdienen.

Tijdens de finaledag worden diverse leuke prijzen uitgereikt aan de deelnemers. De origineelste buurtbijdrage krijgt bijvoorbeeld een clinic aangeboden, verzorgd door twee echte PEC Zwolle iconen. Wie dit zijn blijft nog even geheim. Ook het team met het meeste behaalde Likes uit de buurtbijdragen wint een prijs. En het kampioensteam van het eerste volledige seizoen van PEC Zwolle Street League gaat naar de openingswedstrijd van PEC Zwolle en loopt dan een ereronde langs het veld!

Met de finalewedstrijden op één locatie zorgen de supporters ongetwijfeld voor een geweldige sfeer rondom het veld in Zwolle-Zuid. De middag start met de loting en het eerste fluitsignaal klinkt om 17.00 uur, waarna alle teams in actie komen tot 19.30 uur. Om 19.45 uur is de winnaar van PEC Zwolle Street League seizoen 2013–2014 bekend. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van deze spannende strijd.

Artikel delen:

Reageer