Nieuw restaurant voor studenten GH

Studenten en medewerkers van de Gereformeerde Hogeschool moeten opgevoed worden in het verantwoord eten. Dat vindt Gert Zomer, kersverse cateringmanager bij de Zwolse hogeschool. Met een nieuw restaurant, een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten  en de persoonlijke benadering van de cateringmedewerkers wil Zomer een huiselijk plekje in de GH veroveren. “Een plek waar je graag zit, waar het gezellig is en waar je  met plezier nog eens terugkomt.”

Er is in de zomervakantie veel werk verzet om het restaurant voor de opening van het nieuwe studiejaar klaar te krijgen. Een complete metamorfose is het resultaat. “We willen kwaliteit bieden voor een zachte prijs. Uitgangspunt was dat studenten en collega’s meer moeten kunnen kiezen. Ik wil stimuleren dat ‘mijn gasten’ meer verspreid over de dag en met mate gaan eten”, aldus Zomer. De cateringmanager is zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. “Kenmerkend is de ‘la Place’-opstelling, waardoor mijn gasten zelf hun menu mogen samenstellen en aan het eind afrekenen met hun GH-pas.”

Verantwoord en goedkoop

Het nieuwe GH-restaurant stond hoog op het verlanglijstje van het college van bestuur van de GH. “Als je met alles wat je hebt gaat voor kwaliteit in het onderwijs, dan hoort daar ook de catering bij”, zegt Bert Brand, lid van het college van bestuur. “Wij willen dat studenten met plezier studeren aan onze hogeschool en dan moeten ook de faciliteiten voor elkaar zijn. Nu kunnen studenten en medewerkers tussen de middag en ’s avonds verantwoord en goedkoop eten op de GH. Dat hadden we voor ogen en we zijn blij dat we die service nu in huis hebben”, aldus Brand.

Computerwerkplekken

Niet alleen het restaurant is aangepakt. Er zijn in de zomervakantie ook nieuwe computerwerkplekken gemaakt. “Als steeds meer studenten de weg weten te vinden naar de GH, dan is het onze zaak om daar goed op te anticiperen. Het is hard werken, maar je moet die faciliteiten als hogeschool voor elkaar hebben. Je moet ook in die zaken kunnen zién dat de GH kwaliteit heeft en persoonlijk betrokken is”, vindt Bert Brand.

Artikel delen:

Reageer