Bestuur supportersclub deelt passie PEC Zwolle

Zwolle – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 7 juni jl. hebben de leden van de supportersclub van PEC Zwolle een nieuw bestuur gekozen: Voorzitter Freddy Eikelboom, Penningmeester Aranka Rutgers (duobaan met Jan-Wim Kanis als 2e Penningmeester), Secretaris Mirjam Sollie (herkozen), Michaël Reuvekamp (herkozen) en Edwin Deuling als Algemeen bestuurslid.

 

bestuurpeczwolle.jpg 

Foto: Jos van Benthem

 

Inmiddels hebben zij de eerste bestuursvergadering achter de rug: hierin is duidelijk geworden, dat Michaël Reuvekamp zich o.a. gaat bezighouden met vrijwilligers- en supporterszaken en Edwin Deuling zal o.a. de PR/Sponsoring & Media voor zijn rekening nemen. Alle bestuursleden hebben één gezamenlijke passie en dat is: PEC Zwolle. De bestuursleden zijn al jarenlang trouwe aanhangers van de club en op verschillende wijze betrokken bij PEC Zwolle. Het bestuur heeft de ambitie om als supportersclub een goede en positieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de eredivisieclub in het algemeen en de supportersclub in het bijzonder, met als gemeenschappelijk doel om het kloppende hart te worden van onze blauw witte trots PEC Zwolle.

Hieronder korte achtergrond informatie over de bestuursleden van de supportersclub van PEC Zwolle:

Algemeen bestuurslid Edwin Deuling (42 jaar)

Werkzaam als planner bij een regionaal verhuurbedrijf te Apeldoorn. Bestuurslid en vrijwilliger van de supportersclub van 1993 tot/met 2003. Daarna vanaf 2006 redactielid ODP. Vanaf 2008 tot heden coach zaalvoetbalteam Supportersclub PEC Zwolle.

Algemeen bestuurslid Michaël Reuvekamp ( 41 jaar)

Werkzaam als jurist bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (uitvoeringsorgaan van het ministerie van Economische Zaken) en supporter van PEC Zwolle. Daarnaast al meer dan tien jaar (bestuursmatig) betrokken bij (de voorloper van) de Supportersclub PEC Zwolle. Momenteel vervult Michaël de functie van algemeen bestuurslid van de Supportersclub PEC Zwolle.

2e Penningmeester Jan Wim Kanis (31 jaar)

Geboren te IJsselmuiden en samenwonend. Werkzaam als assistent-accountant bij Accountants Gilde te Kampen. Daarnaast nog een opleiding volgend tot Accountant AA. Jarenlang trouwe supporter van PEC Zwolle en voorheen FC Zwolle.

1e Penningmeester Aranka Rutgers (27 jaar)

Sinds seizoen 2007/2008 als vrijwilliger actief in het supportershome van Supportersclub PEC Zwolle. Sinds 2012 een afgeronde studie in de richting van bedrijfskunde en marketing en op zoek naar een leuke maatschappelijke uitdaging. Verder als vrijwilliger betrokken bij De zonnebloem en Serieus Request.  Naast het penningmeesterschap ook de nieuwe kartrekker en verantwoordelijk voor het organiseren en faciliteren van activiteiten voor de supporters.

Secretaris Mirjam Sollie (38)

Herkozen als secretaris van de supportersclub PEC Zwolle. Secretaresse/ managementassistente van beroep en tevens op zoek naar een nieuwe leuke maatschappelijke uitdaging. Daarnaast actief als vrijwilliger voor Zwolle DOET en actief in de palliatieve zorg. Ook betrokken bij de vakantieweek (voor ouderen) van de Zonnebloem. Als secretaris in contact met de supportersclub van bezoekende clubs en organisator van activiteiten voor supporters en door supporters!

Voorzitter Freddy Eikelboom

Werkzaam als relatiemanager bij uitgeverij Lokaal Totaal. Daarnaast 12 jaar –waarvan 8 jaar als fractievoorzitter- actief geweest als raadslid in de gemeente Zwolle. Bestuurlijk actief als Voorzitter bij WRZV Zaalvoetbalvereniging, Voorzitter Technische Commissie WVF en bestuurslid technische zaken bij WVF. Lid van dagelijks bestuur van maatschappelijke Stichting Vrienden van de Herberg en Stichting Winners. Daarnaast actief als vrijwilliger bij De Herbergkrant en organisator van (sponsor) activiteiten voor Gehandicapten, Jeugd, Dak en Thuislozen en de minima.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Nieuw bestuur veel succes en hopen dat het net zo,n mooi seizoen wordt als de twee vorige jaren.
    Oude bestuursleden bedankt voor de vele vrije uren

  2. Ik wens deze betrokken supporters heel veel succes!

    Goede ambitie om bij te dragen aan de professionele doorontwikkeling van de club.

    Mooi gemeenschappelijk doel om de supportersclub te verbreden waardoor het nog meer invulling geeft aan het gemeenschappelijk doel (kloppend hart).

    Tip: werk niet alleen samen met de BVO, maar onderhandel ook als het nodig is vanuit de primaire rol om supportersbelangen scherp te behartigen.

Reageer