Kunst na Arbeid geeft zomeravondconcert

Zwolle – Muziekvereniging Kunst na Arbeid geeft op maandag 30 juni een zomeravondconcert in de ‘Velden-buurt’ in Zwolle-Zuid. Het concert is vrij toegankelijk voor iedereen uit de buurt en heel Zwolle.

 

Als afsluiting van het muzikale jaar geeft muziekvereniging Kunst na Arbeid op 30 juni een openluchtconcert op het veldje in de driehoek Vosseveld/Rendierveld/Marterveld in Zwolle-Zuid. Het concert start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Iedereen kan komen luisteren en genieten van bekende lichte muziek. De toegang is gratis. Naast de muziek zorgt Kunst na Arbeid voor koffie, thee en limonade. Muziekliefhebbers die willen zitten, hoeven zelf alleen maar voor een comfortabele stoel te zorgen.

 

Kunst na Arbeid

De fanfare Kunst na Arbeid (KNA) is met ruim 70 leden een van de grotere muziekverenigingen van Zwolle. De vereniging heeft een A-orkest voor gevorderde leden en een B-orkest voor leerlingen en beginnende leden. Door de bijzondere eigen jeugdopleiding en demonstraties op scholen heeft KNA een groot aantal B-orkest leden.

 

Voor Zwolle

Het A-orkest verzorgt concerten en (straat)optredens zoals het najaarsconcert, het concert op Koningsdag bij de IJsselbolder, optredens bij bejaarden- en verzorgingstehuizen en tijdens het defilé van de Avond4daagse. Straatoptredens, zoals op Koningsdag, bij de intocht van Sinterklaas en de Hanze Trophy worden gedaan samen met de slagwerkgroep van KNA.

Artikel delen:

Reageer