Cibap studenten exposeren in pand Leen Bakker

Zwolle – Maar liefst 80 jonge Cibap kunstenaars tonen van 23 t/m 26 juni hun werk bij collectief Halflaf. In het voormalige pand van Leen Bakker aan de Pannekoekendijk heeft  Halflaf een galerie, ateliers, workshopsruimte en een studio. De Cibap-studenten mogen de ruimte als eerste gebruiken om te laten zien wat ze in kunstzinnig opzicht in huis hebben. 

 

Het is niet voor het eerst, al negen jaar maken de Cibappers verrassend werk, dat de moeite van het bekijken meer dan waard is. Fotografie, video, schilderijen en ruimtelijk werk, het is allemaal aanwezig. De ervaring leert dat veel vormgeefstudenten hun onderwijscarrière na het Cibap voortzetten op een kunstacademie. Het project Complete Gekte is om die reden ontwikkeld als een boeiende eerste kennismaking met autonoom werken.

De expositie is vrij toegankelijk en goed te combineren met een bezoek aan de binnenstad. Want dat is het mooie van Halflaf: parkeerruimte is dichtbij en de stad ligt voor de deur. De expositie start maandag 23 juni om 13.00 uur en duurt t/m 26 juni, 21.00 uur.

Artikel delen:

Reageer