Abdul Nury naar PEC Zwolle

Zwolle – De 19-jarige middenvelder Abdul Nury zal PEC Zwolle komen versterken. Nury is afkomstig van FC Twente. Dat meldt Nury op zijn Instagram account.

Nury speelde 25 wedstrijden bij de beloften van FC Twente en speelde ook een wedstrijd in Oranje onder 17. Daarvoor speelde hij vijf seizoenen in de jeugdopleiding van De Graafschap. Het contract van de rechtsbenige middenvelder zou 30 juni 2014 aflopen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Abdul Nury naar PEC Zwolle”

  1. Ik zit nog steeds op de eerste speler te wachten die echt een versterking is. Voorlopig lopen alle spelers van niveau de deur uit, en wat ervoor terugkomt is beslist niet gelijkwaardig, laat staan beter.

  2. Ach een ‘echte naam’ halen heeft ook geen zin. Leer mij zwolle supporters kennen, zelfs messi of ronaldo hebben tekortkomingen om bij pec te spelen volgens sommigen.

    Abdul welkom bij onze mooie club

  3. @peczwolle..
    ik weet niet of je alles wel goed gelezen hebt..
    maar de meeste personen die jij opnoemt zijn voor de
    beloften en niet voor de hoofdmacht:P

  4. Abdul Nury is een talent, jammer dat hij bij de Graafschap toen niet doorgebroken is en naar Twente ging. Bij de jeugd waren er 4 spelers die opvielen. Abdul ruim bovenaan. Daarna Sam Hendriksen die naar Ajax is… 2 verdedigers Jan Lammers en Mart Raterink blijven hier nog wel tot er iemand wakker wordt. Heel veel succes Abdul en maak er wat van bij PEC ZWOLLE!!!

Reacties zijn gesloten.