Meisjes voetbal ’SVO VVZ’

Zwolle – Voetbal Vrouwen Zwolle (VVZ) is een samenwerkingsverband tussen de Zwolsche Atletische Club (ZAC) en Zwolsche Boys en houdt op 26 juni 2014 een inlooptraining op de velden van het Jo van Marle sportpark.

Het dames – en meisjesvoetbal is de laatste jaren enorm aan het groeien. De oprichting van de eredivisie vrouwen en de prestaties van het Nederlands vrouwenelftal liggen daar zeker aan ten grondslag. Voor ZAC/Zwolsche Boys reden om de krachten te gaan bundelen en vanaf het seizoen 2014-2015 zijn beide verenigingen gaan samenwerken met het dames – en meisjesvoetbal.

Op dit moment voetballen er wekelijks zo’n 150 dames en meisjes bij de ‘SVO VVZ’, en wij zouden graag zien, dat het aantal blijft doorgroeien tot ongeveer 200.

Voor ieder wat wils
Voor speelsters binnen ‘SVO VVZ’ is er een divers aanbod en zijn er tal van mogelijkheden. Naast de diverse seniorenteams hebben we in elke leeftijdscategorie één of meerdere meidenteams.

Meisjes kunnen bij de ‘SVO VVZ’ voetballen in diverse meidenteams die in een meidencompetitie uitkomen. Daarnaast kunnen meisjes er ook voor kiezen om in jongensteams te gaan voetballen. Zo zijn er diverse gemengde jeugdteams. De ‘SVO VVZ’ wil de speelsters een plek bieden waar men zich veilig en thuis voelt. Allemaal vrolijke enthousiaste meisjes die kennismaken met meisjesvoetbal, het plezier straalde er vanaf! Veel lachende gezichten en rode wangen, het oogt als een grote vriendinnenclub bij elkaar en daar worden ouders blij van. De ‘SVO VVZ’ heeft dit seizoen diverse nieuwe leden mogen verwelkomen in alle leeftijdscategorieën… en JIJ kan er ook nog bij!!!

Inlooptraining.
Op 26 juni 2014 een inlooptraining op de velden van het Jo van Marle sportpark aan de Landsheerlaan 42/44. Hieraan kunnen alle meisjes meedoen die voetbal leuk vinden. Ben jij een meisje, geboren tussen 2002 en 2005 en ben je benieuwd of voetbal iets voor je is? Kom dan op donderdag 26 juni om 18.30 uur naar ons sportpark en train vrijblijvend mee met onze inlooptraining en ontdek hoe leuk het is om met een groep enthousiaste meiden te voetballen.

Kom je ook voetballen?
Lijkt het je wat om ook te gaan voetballen? Kom dan gezellig meedoen. De ‘SVO VVZ’ heeft als doel de speelsters met plezier te laten ontwikkelen; voetbalplezier met ambitie. Altijd positief en opbouwend coachen. Het is de taak van de trainer/coach om de spelersgroep als een hecht team te laten functioneren en zo van iedere speelster de sterke kanten optimaal te benutten. Het doel van de samenwerking is om met elkaar tot een zo goed mogelijk resultaat proberen te komen. Door te sporten in teamverband leer je omgaan met winst en verlies.

“Samen is niet alleen”.
Je leert dat je elkaar moet helpen om tot een goed resultaat te komen. Iets waar je in je verdere leven ook veel aan hebt. Ons motto: “Met een brede lach het veld op en af”. Neem je vriendinnen mee en ontdek waarom meisjesvoetbal de snelst groeiende sport van Nederland is!

Artikel delen:

Reageer