Zwolle krijgt nieuwe popschool

Zwolle – Op 1 september 2014 zal Popschool Grandesco haar deuren openen in Zwolle. De Popschool zal voorzien in een aanbod van muzieklessen, cursussen en workshops die gericht zijn op de totale ontwikkeling van muzikanten. Popschool Grandesco wil zich inzetten voor een positieve bijdrage aan de popmuziekscene in Zwolle, met als doel meer goede Zwolse muzikanten en bands.

Naast individuele muzieklessen (o.a. Zangles, drumles en gitaarles) wordt er een extra focus gelegd op het samenspelen. Muzikanten worden in bands geplaatst en zullen gaan optredens gaan verzorgen. Ook onderwerpen als songwriting, homerecording en muziektheorie komen aan de orde om muzikanten zo compleet mogelijk te laten ontwikkelen De aanmelding is inmiddels gestart en meer info over muziekles in Zwolle is te vinden op deze website. Op dit moment is de school nog op zoek naar een locatie waar zij zich kan vestigen. Dit zal een centrale plek in Zwolle worden.

Popschool Grandesco wil mensen met passie voor muziek samen laten groeien, door toegankelijk en kwalitatief goed muziekonderwijs.

Popschool Grandesco wil zich inzetten voor een positieve bijdrage aan de popmuziekscene in Zwolle, met als doel meer goede Zwolse muzikanten en bands.

Dit doen ze door:

Toegankelijk te zijn: d.m.v. lage tarieven. 

Compleet te zijn: “We belichten alle aspecten van het  muzikant zijn komen aan bod. Van Individuele coaching tot optreden met je band.”

Samen te  groeien: “Het is al langer bekend dat muzikanten sneller leren als ze samenspelen. Dit stimuleren wij dan ook.”

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ik zie het al hahaha! Ze zoeken dus nog een locatie…
    Maar ook nog niet bekend in welke wijk ze willen gaan zitten dan?


    Maak melding

Reageer