WK voetbaltoernooi voor jeugd in Stadshagen

Zwolle – Jordy van Dijk (12) is één van de winnaars van het Jongerenbudget 2013. Zijn idee om een groots Zwols sportevenement voor jeugd te organiseren werd zeer enthousiast ontvangen door de jury.

 

wk_event.jpg 

 

Op woensdag 2 juli wordt het Zwolse WK Event voetbal gespeeld in het Twistvlietpark in Stadshagen. In twee leeftijdscategorieën, 10-12 en 13-14 jaar, gaan jongens en meiden de strijd met elkaar aan om de felbegeerde World Cup te winnen. Het evenement is net als het echte Wereld Kampioenschap. Er zijn vier speelvelden, waarvan één een echt mini-stadion met ware tribunes. Het Twistvlietpark wordt omgedoopt tot een waar voetbalgebied. Naast de speelvelden zijn er zes opblaasbare voetbalattracties, waaronder levend tafelvoetbal, een omhaal-arena en een snelheidsmeter. Kortom, heel veel voetbalplezier voor alle leeftijden.

Het toernooi voor de 10 tot 12 jarigen start om 13.30uur, de oudere leeftijdscategorie begint rond de klok van 16 uur. Je kunt zelf een team samenstellen van maximaal acht spelers. Ieder team speelt in het shirt van het land dat hij/zij vertegenwoordigd.

 

Wil jij meedoen met een team? Stel snel een team samen, vraag een inschrijfformulier aan via j.vanleeuwen@sportservicezwolle.nl en doe mee aan het WK Event voetbal! Deelname aan dit fantastische voetbalevenement is gratis.


Artikel delen:

Reageer