Studententeams ZHTC Highlandgames gezocht

Zwolle – 20 september tussen 13.00 en 18:00 uur wordt park de Hogenkamp te Zwolle omgetoverd naar een Schots strijdtoneel dat misschien wel het meeste weg heeft van de film Braveheart! Mannelijke en vrouwelijke studententeams strijden in Schotse outfit al weer voor de elfde keer om de felbegeerde titel. De ZHTC highlandgames is het zwaarste, spectaculairste, maar zeker ook het leukste studentensportevenement van Zwolle en omstreken.

highlandgames-5.jpg  

Teams van minimaal 6 en maximaal 11 personen moeten circa 15 spelen volbrengen waarbij een combinatie van teamwork, precisie, snelheid en brute kracht is vereist. Er zijn twee competities: de mannen- en de vrouwencompetitie. Gemengde teams doen mee met de mannencompetitie. Op een in stijl aangekleed veld zullen de diverse deelnemende teams de strijd aan gaan op onder andere de onderdelen caber tossing, pitchfork trowing en claymore raising. De verwachting is dat dit jaar het maximale aantal herenteams behaald gaat worden. Hopelijk lukt dat dit jaar ook met de damesteams. Mocht je mee willen doen als studententeam (dames of heren) wees er dan snel bij!

Opgeven kan via zhtchighlandgames@gmail.com, waar we graag in elk geval je teamnaam  willen weten, zodat we dat op onze website kunnen plaatsen. De kosten voor deelname per team bedragen 40 euro.

Voor publiek is het evenement gratis toegankelijk, iedereen is welkom! Dus reserveer 20 september vast en kom gezellig langs bij de ZHTC Highlandgames!

Voor meer informatie bekijk de site http://zhtc.nl/highlandgames/ of stuur een e-mail naar  zhtchighlandgames@gmail.com.

Artikel delen:

Reageer