Westenholte actief met Jeugdsurvival

Zwolle – Zaterdag werd voor de 25e maal de Jeugdsurvival in Westenholte georganiseerd. Tientallen vrijwilligers uit ‘het dorp Westenholte’ waren deze dag weer bereid gevonden om de jeugd van hun wijk te vermaken. Tijdens de spelen was het droog, en met zo nu en dan een zonnetje erbij waren de weersomstandiggheden perfect.

jeugdsurvival-6.jpg 

Achter het Anker op het terrein van de huidige ijsbaan werd in 1989, voor zo’n 40 kinderen, voor het eerst een survival/ zeskamp gehouden. De toenemende populariteit zorgde ervoor dat de ruimte achter de ijsbaan niet meer voldeed. De omgeving in en rond het Stinspark is dan ook al jaren de plek waar de Jeugdsurvival met tegenwoordig zo’n 11 onderdelen plaatsvindt. Er deden deze dag ongeveer 200 kinderen deel aan de uitdagingen, want dat waren het! Burgemeeester H.J. Meijer reikte later in de middag de prijzen uit in het wijkpark. Het team Just fort fun was de grote winnaar deze dag!

 jeugdsurvival-14.jpg

jeugdsurvival-9.jpg 

 jeugdsurvival-3.jpg

 Via Lees verder meer foto’s…

jeugdsurvival-1.jpg
 
jeugdsurvival-2.jpg
 
jeugdsurvival-4.jpg
 
jeugdsurvival-5.jpg
 
jeugdsurvival-7.jpg
 
jeugdsurvival-8.jpg
 
jeugdsurvival-10.jpg
 
jeugdsurvival-11.jpg
 
jeugdsurvival-12.jpg
 
jeugdsurvival-13.jpg
 
jeugdsurvival-15.jpg
 
jeugdsurvival-17.jpg 
 
jeugdsurvival-16.jpg 
 
De wiinnaars:
 
survival2014.jpg
Foto: André van den Akker 
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Wat een fantastische dag. Allemaal te danken aan 7 organisatoren, 50 vrijwilligers, WijkverenigingWVF, 200 deelnemers, de burgemeester Henk Jan Meijer en Bianca op de Weegh


    Maak melding

Reageer