Audities Holland’s Got Talent in Zwolle

Zwolle – Theater De Spiegel in Zwolle is dit seizoen wederom nieuwe thuisbasis voor vijf auditie rondes van Holland´s Got Talent. Holland’s Got Talent is de grootste talentenjacht van Nederland. En het leuke is: iedereen die iets bijzonder goed kan, mag auditie komen doen. Beatboxen, buikspreken, acrobatiek, goochelen, slangen bezweren, neusfluiten, zang, ballroom- of doggydance: werkelijk elk talent kan meedoen.

 

21-06-2014_holland_got_talent-de_spiegel_06.jpg 

 

Solo of met een groep, amateur of professional, piepjong of al wat ouder. Holland’s Got Talent kent geen grenzen! Iedere show staat garant voor een bomvol programma van buitengewone acts en unieke performances, uitgevoerd door mensen met een passie. Het gezellige programma dat heel Nederland een podium biedt, wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Robert ten Brink. Naast Dan Karaty en Gordon maakt Chantal Janzen het deskundige jurytrio compleet. Ook dit dit seizoen komen er acts voorbij die nog niet eerder te zien waren in een talentenjacht. Nog te zien in Zwolle tot en met woensdag!

 

21-06-2014_holland_got_talent-de_spiegel_05.jpg 

 

21-06-2014_holland_got_talent-de_spiegel_02.jpg 

 

 21-06-2014_holland_got_talent-de_spiegel_01.jpg

 

Via Lees verder meer foto’s… 

21-06-2014_holland_got_talent-de_spiegel_03.jpg
 
21-06-2014_holland_got_talent-de_spiegel_04.jpg  
 
De zoektocht naar het ultieme talent begint in het theater, waar de audities worden gehouden. Vervolgens gaan de leukste, mooiste en meest innemende talenten door naar de live shows. Hier speelt de mening van de kijkers thuis een cruciale rol. Zij bepalen met hun stemmen wie de winnaar wordt van Holland’s Got Talent. 
 
 
 
Artikel delen:

Reageer