ModeSalon op mysterielocatie

Zwolle – Groenkapje en modepartners organiseren op woensdag 2 juli een ModeSalon op een geheime locatie in Zwolle. In het programma is een zomer kledingruil van Das Nouveau Vod en andere verfrissende, groene mode items. Shekila Raumatar, Eco Fashion designer, presenteert haar nieuwe modelijn, die draagbaar is aan twee zijden en is gemaakt van reststoffen. Ook is de jas gemaakt van plastic tassen door Kunstzinnig Textiel te zien. Onlangs heeft Anne Marie van der Veen hiermee een prijs gewonnen en internationale aandacht gegenereerd. Zo zet zij haar vakmanschap in om andere mensen bewust maken van de plastic soep in de Stille Oceaan.

dscn7529.jpg 

Bij binnenkomst kunnen bezoekers kleding inbrengen bij Das Nouveau Vod om zo hun zomerse garderobe op te frissen voor de vakantie. Maximale inbreng is 3 stuks kleding en natuurlijk schone kleding hiervoor meenemen. Voor een heerlijke frisse kleding heeft Groenkapje ook ‘Was & Mode tips zoals de wasnoten uit India of nare luchtjes verwijderen door huis, tuin en keukenmiddel ‘natuurazijn’.

De locatie voor de ModeSalon is op een mysterieuze plek in Zwolle. Zo wil Groenkapje haar gasten alvast een indruk geven op een kunstzinnig hotspot in de stad. Groenkapje en de meewerkende modepartners willen andere mensen enthousiasmeren om ecobewuste keuzes te maken ook voor mode. Volgens hen heb je veel meer plezier van mode, die op een duurzame wijze is gemaakt. Ook dat een groene garderobe betaalbaar is en op verschillende manieren kan. Dit is beter voor onze planeet aarde.

Wil je zeker zijn van een plekje bij de ModeSalon, stuur dan een mail naar hallo@groenkapje.nl. Dan ontvang je op 1 juli een persoonlijk bericht over de mysterie locatie. Voor de kledingruil Das Nouveau Vod en zomerse verfrissing betaal je € 5,- contant bij binnenkomst. Volg ons op Facebook Frisgroen/Groenkapje.

Artikel delen:

Reageer