Zwollenaar ramt lantaarnpaal Oldeneelallee

Zwolle – Een 42-jarige Zwollenaar reed zondagavond onder invloed van alcohol een lantaarnpaal omver op de Oldeneelallee in Zwolle.

politie_logo_4.jpg 

Zondagavond werd bij de politie gemeld dat zojuist een lantaarnpaal omver was gereden door een automobilist, die er vervolgens vandoor was gereden richting het centrum. Agenten die ter plaatse kwamen zagen dat de aanrijding vermoedelijk met hoge snelheid was gebeurd. Op de straat werd een vloeistofspoor aangetroffen. Agenten volgden het spoor en zagen op de Radenlaan een zwaar beschadigde auto staan. De bestuurder van de auto bleek een 42-jarige man te zijn die onder invloed van alcohol verkeerde. De ademanalyse op het politiebureau wees 675 ug/l uit. De man bleek niet meer in bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Deze was al ingevorderd omdat de man eerder al met alcohol achter het stuur had gezeten. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. @br

  Is toch goed zo liever dit dan dat hij andere weggebruikers meeneemt in zijn doldwaze acties.

  Auto mee naar de sloop 😀


  Maak melding

 2. Rijden zonder rijbewijs is een strafbaar feit, Plantje. Voor de rechter dus. Boete, taakstraf of voorwaardelijke gevangenisstraf; ik gok op het laatste.


  Maak melding

 3. Ach wat zeg ik nu allemaal? Excuses voor deze onmenselijke straf die ik deze man wilde aansmeren. Beter tuintje aan harken. Dat zal indruk maken.


  Maak melding

Reageer