PEC Zwolle test Belgische rechtsback

Zwolle – Nadat PEC Zwolle in een eerder stadium bekendmaakte dat Dimitrios Ferfelis een proefperiode bij de Zwolse club gaat afwerken, begroet PEC Zwolle ook Fatih Nurullah Turan als testspeler. De verdediger sluit in de eerste weken van de voorbereiding aan bij de hoofdselectie van PEC Zwolle.

De in Genk geboren Fatih Nurullah Turan is een rechtsback, die de afgelopen twee voetbaljaren uitkwam voor Fortuna Sittard. Voor dit elftal uit Limburg speelde de 21-jarige speler in totaal 42 wedstrijden. Tevens speelde de Belg met Turkse roots 9 wedstrijden voor vertegenwoordigende Turkse nationale jeugdelftallen (Turkije onder 20 / Turkije onder 21).

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Offtopic maar wel PEC-nieuws (bron: RTV Oost):

  Jesper Drost van PEC Zwolle vast voor poging tot doodslag

  Voetballer Jesper Drost van PEC Zwolle zit sinds vrijdag vast. Hij zou in de nacht van woensdag op donderdag twee mannen in Steenwijk met zijn auto hebben aangereden na een ruzie. Drost wordt verdacht van poging tot doodslag en het verlaten van de plek van een ongeluk.

  De aanrijding op de Van der Kornputsingel zou zijn gebeurd na een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Gasthuisstraat in Steenwijk. De twee 20-jarige mannen uit Steenwijk en Leeuwarden raakten licht gewond en deden aangifte tegen Drost. De auto van Drost werd donderdagochtend vroeg al in beslag genomen. Vrijdag werd Drost aangehouden. Van de vechtpartij heeft niemand aangifte gedaan. De politie verwacht niet dat er nog meer aanhoudingen worden verricht.

  Morgenochtend wordt de voetballer van PEC vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie ziet geen reden hem langer vast te houden. Wanneer de rechtszaak dient is niet bekend.

  Privékwestie

  Drost was vandaag op de eerste training van PEC Zwolle de opvallende afwezige. Trainer Ron Jans verklaarde achteraf de afwezigheid van Drost met de woorden: “Die heeft een paar dagen nodig om een privékwestie op te lossen.” De club wil op dit moment geen commentaar leveren op de aanhouding omdat het een privézaak betreft.  Maak melding

 2. Heeft PEC Zwolle het gedl op? Al die testers en b- spelers.
  Vorig jaar had Ron Jans een maand voor de competitie zijn selectie rond.
  Nu staat 75% van de basis, maar zonder spitsen.

  Het lijkt wel een tank zonder loop!


  Maak melding

Reageer