Bijzondere schenking aan Ronald McDonald Huis

Zwolle – Op zondag 22 juni is door Elice Kappel (mede namens Paul Wiertz) een cheque ter waarde van € 2.000,- uitgereikt aan het Ronald McDonald Huis namens het Ruitersportcentrum Zwolle en de Zwolse Ruiterclub Ritsaert.

De familie Oosterkamp overhandigde de cheque aan Lianne Booijink van het Ronald McDonald Huis Zwolle tijdens de jaarlijkse familiedag op het Ruitersportcentrum Zwolle. Het betrof een bijzondere schenking omdat de € 2.000,- vorig jaar is opgebracht tijdens de “Run voor Anja”. Anja was een zeer gewaardeerde vrijwilligster van het Ruitersportcentrum Zwolle en tevens zeer betrokken bij de kinderactiviteiten georganiseerd door de Zwolse Ruiterclub Ritsaert. Toen Anja ziek werd en duidelijk was dat ze niet meer beter zou worden is er door een groep vrijwilligers de “Run voor Anja” georganiseerd. 

Dit betrof een sponsorloop waarmee de familie Oosterkamp met de opbrengst samen nog konden genieten van een mooie vakantie. Helaas is Anja op 9 augustus 2013 overleden. Er bleef na de welverdiende vakantie nog een groot bedrag over en in overleg met de familie Oosterkamp is besloten dit bedrag te schenken aan het Ronald McDonald Huis. Met deze schenking kan het Ronald McDonald Huis nog meer families een thuis bieden tijdens de moeilijke periode dat hun kind in het ziekenhuis ligt.
Artikel delen:

Reageer