Studenten Luchtvaart krijgen oorkonde

Zwolle – Honderd eerstejaars studenten van de opleiding Luchtvaartdienstverlening van het Deltion College kregen op maandag 23 juni een oorkonde uitgereikt voor hun stage bij Odeon De Spiegel theaters.

foto_deltionstudenten_ontvangen_oorkonde.jpg 

De studenten zijn het afgelopen jaar, tien weken lang één dag in de week aan de slag gegaan als gastvrouw/gastheer in het theater, om zo praktijkervaring op te doen en alles te leren over excellente dienstverlening. Evenementbegeleidster Mirjam Reimink van Odeon De Spiegel theaters heeft de studenten het afgelopen jaar meegenomen in de wereld van gastvrijheid in het theater. Hoe kun je gasten warm ontvangen en hen het gevoel geven dat ze welkom zijn? Precies wat er later ook van hen verwacht wordt bij een baan in de luchtvaartbranche.

 

Goede voorbereiding cruciaal
“Door deze stage heb ik geleerd dat gastvrijheid veel meer is dan alleen een warm onthaal, het gaat veel verder. Zo is bijvoorbeeld een juiste voorbereiding en een goed teamgevoel cruciaal voor de gastvrije uitstraling”, vertelt student Ada van der Gaag. “De sfeer was hier zo leuk dat ik dit kon overbrengen op mijn gasten”, vult student Birte Holtrop haar aan. 

Deltion is blij met de intensieve samenwerking met Odeon De Spiegel theaters. De stage past goed bij de opleiding Luchtvaartdienstverlening en biedt eerstejaars studenten een mooi opstapje naar de luchtvaartbranche.

Artikel delen:

Reageer