Grote belangstelling voor werk bij IKEA Zwolle

Zwolle – IKEA Zwolle opent in het voorjaar van 2015 haar deuren en gaat binnenkort op zoek naar enthousiaste medewerkers. Voor alle geïnteresseerden uit Zwolle en omgeving organiseert IKEA Zwolle en de Gemeente Zwolle op woensdag alvast een informatiedag. Dat sloeg aan, want woensdagmorgen stond er een grote rij geïnteresseerden voor het stadhuis te wachten op een kans bij het Zweedse bedrijf.

 rij_ikea.jpeg

Iedereen kan tussen 10.00 en 17.00 uur het Stadhuis aan het Grote Kerkplein binnenlopen voor meer informatie over werken bij IKEA Zwolle. Storemanager Sandra Schouten geeft de hele dag door presentaties. Ook zijn er medewerkers van IKEA aanwezig om vragen te beantwoorden.  Woensdagmorgen gaf storemanager Sandra Schouten een presentatie over IKEA als werkgever. Daarnaast gaf zij een update van de bouw van de winkel en een preview van wat er de komende tijd staat te gebeuren.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Hebben ze geen website voor informatie, je kunt nu toch niet solliciteren, en dan ook nog het gemeentehuis hier voor openstellen.


  Maak melding

 2. @Hoefijzer,

  Ben je er geweest? Ik neem aan dat de sollicitaties op korte termijn kunnen beginnen. Als de winkel in maart opengaat, moet ie straks eerst nog ingericht worden. En de medewerkers zullen vast ook nog opgeleid moeten worden in de werkwijze van Ikea. En het openstellen van het gemeentehuis (of welke overheidsinstantie in Zwolle dan ook) vind ik prima. Kijk eens wat dit gemeente Zwolle op kan gaan leveren?
  Heb weer sterk de indruk dat het niet uitmaakt wat de gemeente doet, goed kunnen ze het in ieder geval nooit doen.


  Maak melding

 3. Ik hoorde net op radio Oost een interview met iemand die een administratieve functie zocht. Voor haar hadden ze niets, want alle administratief werk was ge-outsourcet naar Polen. Dat is dan weer jammer.


  Maak melding

 4. Was duidelijk dat dit alleen maar info opleverde maar goed dat er veel mensen op reageren. Geeft toch aan dat er veel behoefte aan banen is.
  Beter dan z’n dom moestuinenplan…


  Maak melding

 5. Ik denk niet dat ze veel mensen boven 21 in dienst gaan nemen, zullen veel onder die leeftijd zitten…
  ZE zullen goed op hun centjes letten in deze moeilijke tijd…


  Maak melding

 6. ze zullen wel geen topsalarissen betalen ,misschien net het minimum CAO.Maar hopelijk krijgen een hoop werkloze mensen hier een kans om weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.


  Maak melding

Reageer