Nieuwe website over de Hanzelijn

Eén van de vaste bezoekers van Weblog Zwolle, Stefan Verkerk, heeft mede voor zijn studie een nieuwe website over de Hanzelijn gemaakt.

“Omdat ik Journalistiek studeer besloot ik om een website te starten over de bouw van de Hanzelijn om zo allereerst het laatste nieuws omtrent de bouw rond Hattem / Zwolle te brengen aan een grote doelgroep (inwoners Zwolle, Hattem, Wezep, Kampen). Ten tweede wil ik mogelijk ook een afstudeerscriptie ervan gaan maken.” Het adres van de site is www.hanzelijn-hattem.nl.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Zeer verhelderend.

  Een paar weken geleden fietste over de parallelweg langs het rangeerterrein en zag dat daar een shovel een van die volkstuinhuisjes aan het afbreken was. Een paar mensen stonden er zo beteuterd bij te kijken dat ik niet eens durfde te vragen wat daar gaande was.

  De foto’s op de genoemde site hebben het helemaal duidelijk gemaakt.

  Tjsa….


  ⚠️ Meld

 2. Inderdaad zeer verhelderend. Weet ik nu ook waarom ze die idiote knik in het fietspad hebben aangebracht op de Zuiderzeestraatweg ter hoogte van afslag Netelhorst maar dan aan de andere kant van de weg.
  Wat een stel snuggere henkies zijn dat. Ze doen dat om zandwagens gemakkelijker een draai te kunnen laten maken zodat er minder gevaarlijke situaties ontstaan met fietsers. Vergeten ze alleen dat met de nieuwe constructie er alsnog flink gevaar ontstaat omdat hordes fietsers nu pal naast de zandwagens komen te rijden op de zijweg.
  Ik heb ze een mailtje gestuurd met de vraag of ze de gemaakte slinger in het fietspad niet kunnen doortrekken zodat fietsers de zijweg gewoon oversteken om zo kort mogelijk met het werkverkeer te maken te hebben.


  ⚠️ Meld

 3. Alleen zie ik nu pas dat Stefanuzz de beheerder/eigenaar van de site is. Stefanuzz: dat mailtje komt bij jou terecht en jij zal vast niet degene zijn die gaat over (ondermeer) de omlegging van het fietspad. Stuur jij dat soort mailtjes door? Zo ja, waar naartoe? Zo nee, weet jij waar het naartoe moet zodat ik het mailtje alsnog zenden naar het juiste adres?


  ⚠️ Meld

Reageer