Frion organiseert Zomermarkt bij de Molenkamp

Zwolle – Op 2 juli 2014 organiseert De Molenkamp, één van de dagcentra van Frion, weer de Zomermarkt. Deze gezellige markt is ondertussen een begrip in de wijk Dieze-Oost en omstreken. Bezoekers van jong tot oud zijn tussen 13.00 – 15.30 uur van harte welkom aan de Molenkampseweg 1 in Zwolle. De markt is te vinden op de rotonde van het terrein van De Molenkamp. Hier verkopen trotse cliënten eigengemaakte producten. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan leuke workshops en is er een verloting.

Tijdens de zomermarkt is er voor elk wat wils. Een greep uit het unieke assortiment: artikelen voor de aankleding van de tuin, planten, decopatch, kraamcadeautjes, woonaccessoires en sieraden. Op de achtergrond klinken de feestelijke tonen van een draaiorgel. Kinderen kunnen een ritje maken op een pony. En uiteraard is aan de inwendige mens ook gedacht.

In de samenleving Frion vindt het belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om hun talenten en mogelijkheden te laten zien. Dit zit niet alleen in de producten die zij met veel energie en enthousiasme maken. Het gaat ook om het ontmoeten van anderen, het contact met mensen uit de buurt en de samenwerking in de maatschappij.

Molenkamp doet meer
Middenin de maatschappij staan, gaat bij De Molenkamp verder dan het aanbieden van mooie producten voor buurtbewoners en bedrijven. Zo kunnen bedrijven en particulieren ook bij De Molenkamp terecht voor catering voor feestjes met bijvoorbeeld cupcakes, hapjes en buffetten. De medewerkers verzorgen ook kinderfeestjes, zowel op locatie als op de eigen locatie. Maar ook persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken, halffabricaten voor bijvoorbeeld scholen, horen tot de mogelijkheden.

Artikel delen:

Reageer