Nieuwe PEC Zwolle supporters site online

Zwolle – Op donderdag 26 juni 2014 om 12:00 is het eindelijk zover! Na een aantal maanden hard werken is de nieuwe PEC Zwolle supporters site www.pec.nu is gelanceerd. Na de aankondiging van de beheerders van peczwolle.org dat deze website over zou gaan op Facebook, hebben een aantal supporters besloten een nieuwe en gebruiksvriendelijkere website te bouwen.

Deze website gaat naast het brengen van nieuws nog meer als een platform voor alle PEC Zwolle supporters fungeren. De site is zoals gezegd zo gebruiksvriendelijk mogelijk opgebouwd. Zo hebben de bezoekers de mogelijkheid om op nieuws items te reageren of om zelf onderling de discussies op het forum aan te gaan. Overzichtelijker, en makkelijker! We staan vanzelfsprekend open voor suggesties en nieuwe ideeën. Naast de website www.pec.nu vindt je PEC.nu ook op Facebook en op Twitter.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Er is al lang een alternatief voor org. namelijk de nieuwe PEC Zwolle Forum site. Deze site is te vinden op http://www.peczwolleforum.nl en is een supporters site die super gebruiksvriendelijk is en waar bij PEC supporters zelf topics kunnen openen en daarover kunnen discussiรซren en waarbij supporters foto’s en video’s kunnen plaatsen.


  Maak melding

 2. @Ronnie

  Volgens mij is dat gewoon een simpel forum waar de animo nou niet echt groot te noemen is. .org had een grote fanbase. Ben erg benieuwd of pec.nu daar ook in gaat slagen.

  Succes!


  Maak melding

 3. Logo komt juist erg strak op mij over!! ๐Ÿ˜€ Ik ga me zeker aanmelden, het gat wat peczwolle.org achterlaat zit me dwars, hoop dat dit mijn nieuwe thuishonk zal worden ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 4. Zo te zien is de site nog lang niet klaar ๐Ÿ˜‰ Bijvoorbeeld via http://www.pec.nu/pec-overig/welkom-op-pec-nu/ (doorklikken kun je bovenin het menu).
  Wat ze eigenlijk hebben gedaan, is hetzelfde systeem als de oude website gehanteerd (WordPress), met alleen een nieuwe layout (die inderdaad gebruiksvriendelijker lijkt).
  Alhoewel ik er nog niet direct warm van word, ziet het er stukken beter uit dan de andere nieuwe initiatieven.

  Vanuit technisch oogpunt vind ik het wel iets boven verwachting: de server gebruikt tenminste Varnish en nginx (twee recente technieken die voor een betere performance kunnen zorgen), maar ze zijn vergeten om ook een cache-laag in WordPress te gebruiken. Dus als ik een paar keer snel achter elkaar op vernieuwen klik, is de server alsnog direct overbelast – op deze manier kan hij 8 gelijktijdige bezoekers aan. Ik ben heeeeeeeel benieuwd hoe dit probleem zich zal uiten als ze live zijn en er drukte is. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 5. Hoi Hans,

  We hebben in het kader van continuiteit gekozen voor WordPress. Globaal bekend en de bezoekers van peczwolle.org waren hier al gewend aan. Eenvoudige keuze.

  Wat betreft het technische aspect. Caching-laag op WordPress niveau zijn we mee bezig. Varnish hebben we wel zodanig ingeregeld dat het meeste afgevangen word. Je tip word in ieder geval meegenomen in de verdere optimalisatie.

  Iedereen veel plezier op de website, en vergeet niet.. Maak het er een gezellige website van!


  Maak melding

 6. Super, en WordPress is een keuze waar ik me zeker in kan vinden (ik zit zelf al jaren in het WordPress ontwikkelteam). ๐Ÿ˜‰
  Vergeet ook de PHP opcache niet (Zend OPCache in PHP 5.5 of 5.6 absoluut aan te bevelen), zodat ingelogde gebruikers ook snelheid blijven houden.
  Succes ermee! ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 7. Bericht door PECUnited, op 26 juni 2014 11:10
  Ik heb effe op pec.nu gekeken. Dat logo dat ze gebruiken is meer voor de Kidsclub van onze club.

  Leuk dat ze ook aan jou hebben gedacht.:P


  Maak melding

 8. Ja heb de mail binnen. Zat in de spammail maar er waren direct 10 andere spammailtjes achteraan gekomen dus stond ergens halverwege en viel dus ook niet op:o Die variant had ik ook nog niet meegemaakt;D


  Maak melding

Reageer