Laat je betoveren door de ‘Jersey Boys’

Zwolle – Eerst was er de band, toen de musical en nu ook de film: ‘Jersey Boys’, een film van Clint Eastwood, komt naar het Fraterhuis. Op 1 augustus om 21.30 uur is de verfilming van deze succesvolle Broadway-musical te zien in Zwolle.

Vier jongens uit New Jersey staan voor de keuze: het leger, de criminaliteit of de muziek. De vier kiezen voor hun dromen. Samen vormen ze The Four Seasons, een band met een eigen sound die een ongekend succes zou worden. Onder leiding van de weergaloze Frankie Valli veroverden ze begin jaren zestig met hits als ‘Sherry’ en ‘Big Girls Don’t Cry’ Amerika en de wereld. Ondanks het succes blijven ze hetzelfde: gewoon vier ‘Jersey-boys’.

Honderd miljoenen platen, duizenden voorstellingen
Jaren nadat The Four Seasons honderden miljoenen platen verkochten startte in 2004 de musical. En opnieuw veroverde het geluid, in combinatie met een prachtig verhaal en schitterende choreografie de wereld. Van Los Angeles tot Broadway, van West End tot het Beatrix theater: de musical werd een enorm succes. Reden voor Clint Eastwood om de verfilming te regisseren.

‘Jersey Boys’ is van 1 t/m 6 augustus in te zien in het Fraterhuis. Het is verstandig om vooraf te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen ook via de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.

Beeldbepalend
Met ruim 70.000 bezoekers per jaar, twee filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast startte in 2013 de Fraterhuis Academie, het onderwijsvehikel van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

Artikel delen:

Reageer