Overgangen afgesloten door werkzaamheden

Zwolle – In opdracht van ProRail voeren Volkerrail en Strukton dit jaar vernieuwingswerkzaamheden uit aan de bestaande sporen Zwolle – Meppel en Zwolle – Dalfsen.

De spoorwerkzaamheden in de periode van vrijdag 4 juli t/m maandag 14 juli aanstaande veroorzaken afsluitingen van de diverse spoorwegovergangen in Zwolle. Al het verkeer moet rekening houden met omleidingen. Verkeersborden ter plaatse geven omleidingsroutes aan.

Zwolle – Meppel
Volkerrail voert in opdracht van ProRail vanaf eind maart dit jaar de vernieuwingswerkzaamheden uit aan het spoor Zwolle-Meppel. Door de spoorwerkzaamheden is de spoorwegovergang Blokweg, in de periode van vrijdag 4 juli t/m maandag 7 juli, niet toegankelijk voor het verkeer. De overgangen Nieuwleusenerdijk/Westeinde en Hessenweg worden in die periode wisselend afgesloten. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Zwolle – Dalfsen
In opdracht van ProRail voert Strukton vanaf eind maart dit jaar vernieuwingswerkzaamheden uit aan het bestaande spoor Zwolle – Dalfsen. De werkzaamheden in de periode van vrijdag 4 juli t/m vrijdag 14 juli zijn een vervolg. In deze periode worden alle spoorwegovergangen in Herfte afgesloten voor het verkeer. Het gaat hierbij om de overgangen Selhorst, Erfgenamenweg/Valkenburgweg, Herfterlaan en Oude Dalfserweg. Gedurende de gehele werkperiode wordt het verkeer omgeleid via de Kroesenallee – Ceintuurbaan – Kuyerhuislaan. De afsluiting geldt tevens voor fietsers. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Artikel delen:

Reageer