Duurzaamheidsexpo Zwolle

Zwolle – Op 29 en 30 november zal er een duurzaamheidsexpo georganiseerd worden in Zwolle. De Zwolse inwoners Joris de Koning en Arthur Glaser hebben daarvoor het initiatief genomen. “Veel consumenten en bedrijven zijn met duurzaamheid bezig, maar een expo over dit onderwerp is nog niet gehouden. We verwachten veel belangstelling” aldus Arthur Glaser.

 

De expo zal als thema hebben “Denk groen & leef groen” en geeft de consument de kans om te leren over Nederlandse bedrijven en overheidsinstellingen wat zij doen ten aanzien van het verduurzamen van de samenleving maar ook wat de consument daar zelf aan bij kan dragen. De expo wordt gehouden voor jong en oud: zo zullen er diverse stands zijn van overheden en bedrijven. Er worden demonstraties gehouden en kun je deelnemen aan workshops. Daarnaast zullen er gastsprekers zijn waar thema’s als water, energie en recycling worden besproken. Ook is er een ochtend speciaal voor studenten op het programma.

Doelstelling

De expo heeft als doelstelling om bedrijven, overheden en de consument elkaar te laten ontmoeten zodat er kennisoverdracht plaatsvind over producten en diensten die de verduurzaming van de samenleving ondersteunen. Waardoor het bewustzijn van de consument hierover vergroot. Met het uiteindelijke doel een uitstoot en afvalvrije samenleving.

 

Meer informatie over bijvoorbeeld de locatie van de expo, hoe je je kan aanmelden en hoe het programma er verder uitziet zal later volgen.

 

Meer info via duurzaamheidsexpo@gmail.com

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Mee eens!
  ’t Ecodrome is zo’n mooi stekkie.
  Als je d’r nu langsfiets zie je
  alleen triestheid, verval, leegstand.
  Zwolle op z’n slechtsts.  Maak melding

Reageer