Eerste Open Huis Landstede Kinderopvang

Aanstaande vrijdag 14 september is het de eerste keer sinds het bestaan van Landstede Kinderopvang dat alle locaties tegelijk Open Huis hebben. Op de locaties staan de medewerkers klaar om vragen van (aankomende) ouders te beantwoorden en om ze rond te leiden.

Kinderopvang is in beweging. Een nieuwe wet die onder andere de openingstijden regelt, een hogere bijdrage van het rijk waardoor kinderopvang voor ouders goedkoper wordt, meer vraag naar dagarrangementen, opvang gecombineerd met sport en opvang in basisscholen; het zijn allemaal ontwikkelingen waar je als ouder vragen over kunt hebben. Maar in de eerste plaats is het voor (aankomende) ouders van belang om te zien in welke omgeving en door wie er voor hun kind(eren) wordt gezorgd. Daarom houdt Landstede Kinderopvang Open Huis op vrijdag 14 september tussen 16.00 en 18.30 uur.

Kinderdagverblijf het Atelier, Buitenschoolse Opvang het Atelier

Assendorperdijk 51, Zwolle

Buitenschoolse Opvang de Phoenix

Zalmkolk 2, Zwolle

Buitenschoolse Opvang de Klokbeker

Prof. Feldmannweg 5, Zwolle

Buitenschoolse Opvang en Peuterspeelzaal de Vlieger

Oude Wetering 21, Zwolle

Ingelandenhof 1, Zwolle

Buitenschoolse Opvang Toptijd!

Brinkhoekweg 200, Zwolle

Kinderopvang is een belangrijk onderdeel van de activiteiten van Landstede. De afgelopen jaren is het aantal kinderopvanglocaties van Landstede gegroeid naar dertien. Enige tijd geleden is in Zwolle de samenwerking gezocht met sportverenigingen wat resulteerde in de sportieve buitenschoolse opvang ‘Toptijd!’ op sportpark de Pelikaan in Zwolle. In de regio is Landstede de eerste aanbieder van een dergelijke opvang.

Naast kinderopvang, met in totaal 450 kindplaatsen, is Landstede aanbieder van onderwijs, welzijn en kringloopdiensten met 60 locaties, 15000 deelnemers, 1200 medewerkers en 1500 vrijwilligers.

Bel voor meer informatie 0800-0245666 of kijk op www.landstede.nl/kinderopvang

Artikel delen:

Reageer