Omleidingen door asfaltonderhoud aan fietspaden

Zwolle – In de periode van vrijdag 4 juli tot en met vrijdag 18 juli voert de gemeente Zwolle asfalteringswerkzaamheden uit aan diverse fietspaden. Sommige fietspaden maken onderdeel uit van recreatieve fietsroutes zoals het Rondje Zwolle. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

 

bikkenrade-8.jpg  

 

Van vrijdag 4 juli t/m woensdag 9 juli is het fietspad aan de Middelweg, tussen de Zwartewaterallee en de Bachlaan, aan de Aa-landen-zijde, afgesloten in verband met werkzaamheden. De asfaltverharding wordt vervangen door beton. In deze periode wordt het fietsverkeer omgeleid via de Brahmstraat, Brucknerstraat, Lassuslaan, Pergolesistraat, Middelweg, Waallaan, Scheldelaan, Eemlaan, Rijnlaan en Zwartewateralle, en vice versa.

Nijromenpad

De Nijromenpad fietstunnel, gelegen tussen de Spoolderbegweg en Beukenallee, wordt van dinsdag 8 juli t/m woensdag 16 juli opnieuw geasfalteerd. Fietsers worden omgeleid via de Oranje Nassaulaan, Margrietstraat, Oude Veerweg, Willemsvaart, de Ruiterlaan en omgekeerd.    

 

Campus

Het fietspad Campus, ter hoogte van de aansluiting op de fietssnelweg, wordt van maandag 7 t/m dinsdag 8 juli de bestaande asfaltverharding vervangen door beton. De omleidingsroute loopt via het Campuspad. 

 

Primulapad

Het Primulapad, gelegen tussen de Primulastraat en de Marsweg, wordt van donderdag 10 juli t/m dinsdag 15 juli vernieuwd. De asfaltverharding wordt vervangen door beton Omleidingsroute voor fietsers loopt via de Primulastraat, Hyacintstraat en de Marsweg, vice versa.

 

Nieuwe Deventerweg

Het fietspad langs de Nieuwe Deventerweg, gelegen tussen de kruising met de Oldeneelallee en de Deventerweg (langs de KWS) wordt, van maandag 7 juli t/m vrijdag 18 juli, opnieuw geasfalteerd. 

 

Mars

Fietspad de Mars, gelegen tussen de Wijnmanlaan en Sekdoornsedijk, is afgesloten van maandag 14 juli t/m vrijdag 18 juli. De asfaltverharding wordt vervangen door beton.  Tijdens de activiteiten worden fietsers omgeleid via de Mars, Wijnmanlaan, het Gerenpad, de Oldeneelallee, Marsweg, Sekdoornsedijk, en vice versa.

 

Bonepad

In verband met het vervangen van het asfalt door beton, is het Bonepad afgesloten van maandag 7 juli t/m vrijdag 10 juli. De omleidingsroute voor fietsers loopt via de Dr. Hengeveldweg, Dr. Klinkertweg, Dr. Eeftinck, Schattenkerkstraat en het Bonepad.

Artikel delen:

Reageer