Nieuwe spits voor PEC Zwolle lijkt Armenteros

Zwolle – RSC Anderlecht en PEC Zwolle zouden een akkoord hebben over de Zweedse spits Samuel Armenteros. De aanvaller moet weg, maar zou twijfelen over het aanbod van de Nederlandse bekerwinnaar. Dat meldt Anderlecht Online.

PEC is naarstig op zoek naar versterking voor de voorhoede, die na het vertrek van Fred Benson en Guyon Fernandez onderbezet is. De bekerwinnaar staat nu op het punt Armenteros te verlossen uit zijn uitzichtloze situatie. De Eredivisionist heeft met Anderlecht overeenstemming over een huurperiode van een jaar, gekoppeld aan een optie tot koop. ‘Ik heb er een goed gevoel over dat wij eruit komen met Samuel’, laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten aan Voetbal International. ‘We hopen dat hij zo snel mogelijk kan aansluiten bij de selectie.’

Armenteros maakt geen deel meer uit van de A-kern. Hij traint mee met de beloften. Manager Herman Van Holsbeeck gaf al aan dat de aanvaller weg moet. Op huurbasis of definitief. Mogelijk trekt Armenteros op huurbasis naar Nederland. Anderlecht betaalde anderhalf jaar geleden 400.000 euro voor de Zweed met Cubaanse roots. Hij scoorde slechts één keer voor de Brusselaars. In Nederland kwam hij uit voor sc Heerenveen, Heracles en Feyenoord. Die laatste club huurde hem vorig seizoen, maar daar werd geen succes. De Rotterdammers besloten dan ook om de optie tot koop niet te lichten.

Artikel delen:
Reacties 26
 1. Goede spits voor PEC Zwolle. Niet goed genoeg voor Anderlecht/Feyenoord. Bij Heracles had hij geloof ik 9 keer gescoord in de winterstop toen Anderlecht hem
  aankocht. Laat maar komen.


  Maak melding

 2. ZO JAMMER dat PEC Zwolle hier zelf zo slecht over communiceert!! Niks op hun website. Dat is sinds de zomerstop al aan de gang. Zit er een nieuwe manager ofzo?


  Maak melding

 3. Tsjaa de enige transfer die vandaag bekend is gemaakt betreft een medewerker voor de fanshop.
  Alsof daar mijn interesse naar uit gaat.
  Die Edward en Carina douwen naast andere dingen ook dat kantoor vol.

  Ik wil goede spelers zien ipv kantoormensen.
  Maar ja, zoals al langer bekend is zit Pec Zwolle op zwart zaad.
  Blut……..


  Maak melding

 4. Misschien staat er op marktplaats nog wel wat fan materiaal te koop . Kun je mooi de kas mee aanvullen .
  Vervolgens als je je toko dan nog niet kunt runnen krijg je wel een baantje bij pec !


  Maak melding

 5. De club is aan het afglijden naar onderste regionen.
  En die spits wordt niets. Hij is aan het twijfelen….
  Dat is geen goede eigenschap voor een killer


  Maak melding

 6. De scouting van PEC Zwolle is de afgelopen, zeg, drie jaar fantastisch geweest. Kijk naar een Mokotjo en prima mensen uit Nieuw Zeeland en Australie (jammer van die blessure gelijk).

  Dan verwacht je eigenlijk weer een goedgescoute en onderschat talent uit Verweggistan en niet een naam als Armenteros die waarschijnlijk al door allerlei clubs van het lijstje is geschrapt.

  Gezien de resultaten uit het recente verleden gun ik de PEC scouts het voordeel van de twijfel en misschien is dit weer een geval Mokotjo en bloeit zo’n Armenteros hier helemaal op. Ik hoop het!


  Maak melding

 7. @Patrick

  De scouting is niet zo geweldig als je denkt, ieder seizoen heb je wel spelers die eruit sprongen. Iedere trainer heeft goede aankopen slechte aankopen en dat heeft niks met de scouting te maken. Tozé, Almeida, Klich en Mokotjo zijn niet gescout door iemand van de club en dat geld zeker voor Thomas en Sainsbury, Heeft te maken met netwerken.

  Benny Hendriks de topscout van Zwolle heeft het nog steeds over de twee Denen die hij gescout heeft (was in de middeleeuwen deze spelers zie Pec Zwolle.Nl)

  Ik ben volkomen met Fabian eens de club is aan het afglijden en dat komt alleen door het personeel wat de secundaire voorwaarden moet bewerkstelligen. Dan heb ik het over geld binnen halen, jeugdopleiding, scouting, veiligheid en supporterszaken. Dit personeel kan twee dingen en dat is niks en helemoale niks en dat is nog te vulle.


  Maak melding

 8. Hoe minder prijzen we winnen, hoe meer we ze vieren!!!
  Kijk naar dat andere clubje aan de IJssel. De laatste 30 jaar helemaal nix meer gewonnen, dus vieren ze hun 35 ste competitie punt als dat ze de inter toto cup gewonnen hebben. Hahaha lachwekkend toch?


  Maak melding

 9. Blij toe dat hij heeft besloten voor een Scandinavische club uit te komen. Dit soort spelers horen bij een club die stijf in het rechter rijtje staan. Niet bij ons dus. Grt, Alfons


  Maak melding

 10. Volgens de zaakwaarnemer Navid Behroozian van spits Samuel Armenteros is er naast PEC Zwolle ook interesse van Zweedse topclubs. Maandag valt het besluit.


  Maak melding

 11. Dan heb ik het over geld binnen halen, jeugdopleiding, scouting, veiligheid en supporterszaken. Dit personeel kan twee dingen en dat is niks en helemoale niks en dat is nog te vulle.

  En ook nog een manager merchandising aan stellen. Er lopen meer managers rond dan voetballers….  Maak melding

 12. De aanstelling van de nieuwe manager is een klap in het gezicht van de supporters. Er is veel ontwerp talent binnen de supporters maar PEC wil daar geen gebruik van maken. Het liefst stellen ze weer een manager aan.  Maak melding

Reageer