Zwolse Masters voor vijfde keer actief

Zwolle – De Zwolse tennisclubs slaan voor de 5e keer de handen ineen voor de organisatie van de Zwolse Masters in de eerste week van september. De Masters is een tennistoernooi voor alle leden van de tennisclubs uit de Hanzestad die Zwols Kampioen willen worden in de Enkel, Dubbel of Gemengd Dubbel. Aan de sterke categorie 2 t/m 5 kunnen zowel de jeugdtoppers als senioren meedoen.

zwolse_masters.jpeg 

Voor de rubrieken 6 t/m 8 kunnen de deelnemers kiezen uit de competitieve 17+ en een meer recreatieve 35+ Het bijzondere aan het toernooi is dat de poulewedstrijden worden gespeeld van maandag tot vrijdag op 50 banen van de deelnemende clubs: WVF Westenholte, TC’91 Stadshagen, PAF, TC Ittersum, ZTC de Pelikaan en ZLTB. De finales worden gespeeld in het weekend van 6 en 7 september 2014 bij PAF. De organisatie mikt op 350 deelnemers en is daarmee het grootste tennistoernooi in de regio. De beste jeugdspelers – 6 t/m 17 jaar – van de Zwolse tennisclubs worden door hun clubs uitgenodigd om tijdens het finaleweekend uit te maken wie de Zwolse Minimaster 2014 wordt.

De toekomstige toppers kunnen meedoen in de nieuwe toernooi opzet van de KNLTB die de jongeren verdeeld in de kleuren Rood, Oranje, Groen en Geel. De jongste Tenniskids vanaf 6 jaar spelen in Rood met aangepaste ballen en puntentelling op een miniveld. Voor meer informatie en inschrijvingen kan men de website www.zwolsemasters.nl bezoeken.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer