PEC Zwolle wil nog een spits contracteren

Zwolle – Na het vertrek van de PEC Zwolle spitsen Fred Benson en Guyon Fernandez is PEC Zwolle naarstig op zoek naar een nieuwe spits. De mogelijkheid om de ex-Heracles, Anderlecht en Feyenoord spits Samuel Armenteros aan te trekken liep maandag stuk. Voorzitter Visser heeft goede hoop dat het allemaal goed gaat komen.

Visser: "De invulling van de selectie verloopt naar wens qua aan- en verkoopbeleid; binnen de begroting voor de hoofdselectie is er nog voldoende financiële ruimte om binnen onze salarisstructuur nog één of twee spitsen aan te trekken, al dan niet met behulp van onze binnen- en buitenlandse voetbalvrienden. Op maandag 23 juni is de selectie begonnen met trainen, als wij er op korte termijn in slagen om een spits aan te trekken, geloof ik dat PEC Zwolle een team heeft dat ons weer een vreugdevol seizoen kan laten beleven."

Artikel delen:
Reacties 12
 1. De technische staf van PEC doet het ook steeds heel slecht he?? Beetje vertrouwen kan geen kwaad!! Storm in een glas water, de goaltjes dief is onderweg…


  ⚠️ Meld

 2. Jongens, wat een paniek!

  Er is nog bijna geen club die zn selectie helemaal klaar heeft voor het nieuwe seizoen, dus waarom PEC wel?!

  Volgens mij hebben de afgelopen seizoenen uitgewezen dat men bij PEC erg goed weet waar ze mee bezig zijn.
  Dus, een beetje geduld en het komt vast allemaal goed.


  ⚠️ Meld

 3. Had ik wel verwacht dat het stuk zou lopen met Armenteros.
  Best wel jammer maar ik denk een verstandig besluit om niet iemand te nemen met te hoge salariseisen.

  Liever iemand die voor Zwolle wil spelen om zichzelf te bewijzen dan iemand die alleen maar z’n zakken komt vullen.  ⚠️ Meld

 4. Rini Coolen, hoofd jeugdopleiding PEC Zwolle: ,,De jeugdopleiding van PEC Zwolle heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt zowel in kwantiteit als in kwaliteit; jeugdspelers uit de regio Zwolle kiezen steeds vaker voor de jeugdopleiding van PEC Zwolle.

  Haha die Rini. De PR machine draait weer op volle toeren.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.