Eenvoudiger met het OV naar Emmeloord

Zwolle – Reizigers die op zondag vanuit Zwolle naar Emmeloord willen, krijgen voortaan een goede aansluiting in Kampen, meldt OV-Magazine.

Wie nu nog de trein pakt naar Kampen, moet op zondagochtend ruim een half uur wachten op de aansluitende bus naar Emmeloord. Op verzoek van reizigersorganisaties en de provincie past NS nu de dienstregeling aan en laat de trein op zondagochtend op het andere half uur vertrekken. Dat NS haar dienstregeling aanpast op een regionale bus, is een unicum. Tot nu toe moest de aansluitende vervoerder zich altijd aanpassen aan de trein en niet andersom.
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Eerlijk gezegd begrijp ik weinig van dit nieuwsbericht. In de bestaande dienstregeling is die aansluiting in Kampen tussen trein uit Zwolle en bus naar Emmeloord er al. Vertrek van de trein om .49
    Dat er nu kennelijk wordt gesproken over een vertrektijd op zondag om .19 voor een aansluiting, betekent dus eerder dat de bustijden vanaf de nieuwe dienstregeling gaan veranderen. De bus veroorzaakte dus een probleem, waarna de trein gedwongen werd om te gaan aanpassen.
    http://9292.nl/reisadvies/station-zwolle/emmeloord_bushalte-busstation/vertrek/2014-07-06T0849


    ⚠️ Meld

Reageer