Barbecue en prijzen voor het goede doel

Zwolle – Ter gelegenheid van de derde verjaardag van Stichting Verleende Krachten wordt op zaterdag 5 juli 2014 een verloting met barbecue georganiseerd op De Schellerhoeve in Zwolle-Zuid. Dit benefiet "Verleen je Krachten" begint om 16:00 uur en eindigt om 20:00 uur. De bekende Zwolse muzikanten Reinder van Raalte en Margriet Bruggemans zorgen samen met DJ Mike Medina voor de muzikale omlijsting. Wethouder Nelleke Vedelaar (Zorg) zal aanwezig zijn voor een spectaculaire introductie van het nieuwe bestuur van de stichting.

Stichting Verleende Krachten is een initiatief van Hilde en Niels ten Hagen en is in 2011 is opgericht. De stichting wil zorg leveren aan mensen met een lichamelijke handicap die behoefte hebben aan zorg die 24 uur per dag op afroep beschikbaar is en die kleinschalig georganiseerd wordt. Het geld dat vanuit de overheid beschikbaar gesteld wordt voor zorg, moet ook zoveel mogelijk direct aan zorg besteed worden en niet aan overhead en kostbaar management. Vanaf 1 oktober 2014 begint Stichting Verleende Krachten met het aanbieden van zorg in Zwolle-Zuid. Het is het eerste project van de stichting.

Jaarlijks organiseert Stichting Verleende Krachten een benefiet. De vorderingen en ontwikkelingen worden op deze dag gevierd en gedeeld met iedereen die de stichting een warm hart toedraagt. Mensen die hard meehelpen om deze droom te verwezenlijken, worden op deze manier bedankt. Daarnaast heeft het benefiet als doel geld te genereren om alle kosten rondom de stichting en de zorg te kunnen bekostigen, zonder dat dit ten koste gaat van het budget van de cliënten. Iedereen is van harte welkom om de derde verjaardag van Stichting Verleende Krachten te komen vieren! De toegang is gratis. Voor deelname aan de barbecue wordt een bijdrage gevraagd. De helft van deze bijdrage komt ten goede aan de stichting. Aanmelding voor de barbecue kan tot en met 1 juli via de website van Stichting Verleende Krachten (www.verleendekrachten.nl).

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer