Interesse voor Jody Lukoki van PEC Zwolle

Zwolle – Jody Lukoki staat in de belangstelling van PEC Zwolle en sc Cambuur, zo vertelt zijn zaakwaarnemer op website Ajaxinside.nl. De snelle buitenspeler speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Cambuur. Lukoki kon Ajax, ondanks hij bijna alle wedstrijden speelde, niet genoeg van zijn kwaliteiten overtuigen en mag vertrekken uit Amsterdam.

”Cambuur heeft, net als PEC Zwolle, interesse ja. Ajax wil op dit moment echter alleen verkopen”, vertelt de Chiel Dekker, Lukoki’s zaakwaarnemer. Of zowel PEC als Cambuur de transfersom voor Lukoki willen betalen is de vraag. Volgens de zaakwaarnemer van de aanvaller willen ze de goede oplossing voor de aanvaller vinden. ”Ik heb geen idee of hij daadwerkelijk naar PEC of Cambuur vertrekt. We hebben op dit moment nog twee maanden om de juiste oplossing te vinden. Dat kan zijn in binnen -en buitenland.”

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Pffff dat kan niet waar zijn. Dan zie ik nog liever Haico Epe. Kan er ook helemaal nix van, is net zo blind maar komt tenminste nog uit de eigen jeugdopleiding.


    Maak melding

  2. @Caldas:

    Haico Epe vergelijken met Lukoki? Een verdediger met een buitenspeler?

    Verder hoef ik die Lukoki ook niet. Een blind paard wat alleen maar hard kan lopen, verder geen overzicht helemaal niets…..


    Maak melding

Reageer