ZHTC Highlandgames

22 September aanstaande wordt de 4e ZHTC Highlandgames gehouden in park de Hogenkamp te Zwolle (achter de Stilohal), georganiseerd door algemene studentenvereniging ZHTC. Deze Highlandgames zijn te vergelijken met de Schotse Highlandgames en zullen plaats vinden vanaf 13:00 uur.

Na de introweken van de studentenverenigingen en de grasweek druppelen de teams langzaam binnen om mee te doen met dit spectaculaire evenement. Om 13:00 uur zullen deze teams voorgesteld worden en onder begeleiding van een Schotse doedelzakband zullen de spelen geopend worden. Een vijftiental spelen zullen moeten uitmaken wie zich dit jaar het sterkste team van Zwolle mag noemen. Voor de spelen is een gezonde combinatie nodig van brute kracht, behendigheid en samenwerking. Dit blijkt ook uit de diversiteit van spelen. Zo zal onder andere het boomstam gooien, afgewisseld worden met het hooivork darten, het boomstam zagen en het hoefijzer werpen. De diverse onderdelen staan beschreven en toegelicht op de website www.zhtchighlandgames.nl.

 op Op deze manier nodigt de organisatie u uit om de ZHTC Highlandgames mee te maken. Dit kan gratis als publiek, voor de deelnemende teams van minimaal 6 personen bedraagt het deelnemersgeld €15,- per team.
Opgeven kan tot 18 september via het invulveld op http://zhtchighlandgames.nl/aanmelden.html.

Voor eventuele vragen en onduidelijkheden kunt u ons via info@zhtchighlandgames.nl benaderen. Voor meer informatie zie www.zhtchighlandgames.nl

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer