Eindfeest Dans & Creatief weer succes

Zwolle – Afgelopen zondag werd het jaarlijkse eindfeest van Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle gehouden. In relaxte en gezellige sfeer lieten bijna alle leerlingen van Dans & Creatief hun kunsten zien wat ze het afgelopen jaar hebben gedaan.

klassiek_ballet.jpg 

Diverse dansgroepen traden op; van hiphop tot moderne dans, van breakdance tot La Blast en van Solodance tot kleuterdans. Ook was er theater te bewonderen met een stukje improvisatie van de theatersporters en de kindermusical ‘Op reis naar Disneyland Parijs’. Een museum met het gemaakte werk van de leerlingen van tekenen en schilderen mocht niet ontbreken en ook trad de zanggroep van Zangles in een groep op met een prachtig meerstemmig lied inclusief solo’s.

De privéleerlingen van diverse muziekinstrumenten hebben donderdag 3 juli hun eigen voorspeelavond. Sinds een jaar biedt Dans & Creatief ook privélessen muziek aan en de eerste leerlingen brengen het geleerde aanstaande donderdag in de praktijk. Iedereen die wil komen kijken is welkom vanaf 18.30 uur in het culturele centrum van Dans & Creatief aan de Harm Smeengekade 20 te Zwolle. De voorspeelavond start om 19.00 uur.

Na de zomervakantie zal het aanbod met diverse muziekinstrumenten verder uitbreiden, zo valt er vanaf september basgitaar, cello, drum, dwarsfluit, gitaar, piano, saxofoon, trompet, tuba, singer-songwriting, zang en nog veel meer te volgen.

Al het leuks gemist? Geen zorgen, zondag 31 augustus houdt Dans & Creatief tussen 13.00 en 17.00 uur open huis aan de Harm Smeengekade 20 en dat belooft één groot feest te worden met diverse workshops, optredens, gelegenheid om muziekinstrumenten uit te proberen, maar ook een hoop andere leuke activiteiten.

Artikel delen:

Reageer