Hoogste punt bouw IKEA Zwolle

Zwolle – Een nieuwe mijlpaal voor IKEA Zwolle! Vier maanden na de start van de bouw is vandaag het hoogste punt van de nieuwe winkel bereikt. Ook werd de eerste blauwe gevel geplaatst. IKEA Zwolle opent in het voorjaar van 2015 haar deuren.

ikea_zwolle.jpg

De mijlpaal werd gevierd op de bouwlocatie samen met alle betrokkenen van de bouw. Storemanager Sandra Schouten is erg tevreden over het bouwproces tot nu toe; “De bouw verloopt heel voorspoedig! De opening in 2015 komt steeds meer in zicht. Daarnaast kan ik mededelen dat vanaf vandaag de vacatures voor teammanagers en medewerkers “sales keukens” online staan op IKEA.nl/werkenbij. Na de drukbezochte informatiedag van vorige week woensdag gaat het sollicitatieproces nu echt van start. Vanaf september zullen de vacatures voor overige medewerkers open worden gezet.”

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Jammer dat er zoveel attentie is voor een winkel in eenheidsworsten terwijl er bijna elke dag een nieuw bedrijf in Zwolle geopend wordt waar niemand over spreekt laat staan benoemd de vele tegenwerking die deze ondernemers van de gemeente krijgen.


  Maak melding

 2. Mee eens. Kunnen ze straks weer als makke schapen in de rij gaan staan. Fijn hetzelfde kopen wat de buurman in de kamer heeft staan. ps. het is nog eens rommel ook.


  Maak melding

 3. En ja hoor, daar zijn de negatieve reacties weer……..
  Je hóeft er niet heen, blijkbaar is er een markt voor eenheidsworst, zo werkt dat nu eenmaal.
  Daarbij komt dat dit een grote werkgelegenheid met zich meebrengt voor de regio. Niet alleen medewerkers van Ikea, maar ook voor toeleveranciers. transportbedrijven en dergelijke.
  Hoop dat de service en vriendelijkheid bij de overige ondernemers nu eens omhoog gaat. Dat is namelijk een van de punten waarmee ze de concurrentie aan zullen moeten gaan.


  Maak melding

 4. Beste ikke, De complete zwolsche detailhandel is nog niet 1% van wat ikea is en omzet.
  En betreft een eenheidsworst? Vindt jij de diezerstraat zo divers dan? kan elke winkelstraat in nederland zijn. Hema, Kruitvat, etos etc. etc.
  Wat mij betreft mag het hele centrum dicht en komt er een grote megamall op hessenpoort die wel met de auto te bereiken is zonder woekertarieven voor het parkeren. Leve de vooruitgang!


  Maak melding

 5. Een simpistische blik gansje. als je het zo ziet zijn alle winkels materialistisch. Of zit jij op sinasappelkistjes en eet jij met je handen?


  Maak melding

 6. Jep, totaal depri…..;)
  Het gebouw is hoger dan mijn huis:) on topic

  Materialisme; we wonen in Nederland… Dus ja, heerlijk om daar aan deel te nemen!

  Ik ga nu mijn telefoon op mijn IKEA nachtkastje leggen.:)


  Maak melding

Reageer