Zomermarkt De Molenkamp

Zwolle – Woensdag organiseerde De Molenkamp, één van de dagcentra van Frion, weer de Zomermarkt. Deze gezellige markt is ondertussen een begrip in de wijk Dieze-Oost en omstreken. Trotse cliënten verkochten deze dag eigengemaakte producten. Daarnaast konden bezoekers meedoen aan leuke workshops en was er een verloting. 
 
02-07-2014_zomermarkt_frion-molenkamp_01.jpg 
Tijdens de zomermarkt was er voor elk wat wils: artikelen voor de aankleding van de tuin, planten, decopatch, kraamcadeautjes, woonaccessoires en sieraden. Op de achtergrond klonken de feestelijke tonen van een draaiorgel. Kinderen konden een ritje maken op een pony. En uiteraard werd aan de inwendige mens ook gedacht.
 
02-07-2014_zomermarkt_frion-molenkamp_04.jpg
 
02-07-2014_zomermarkt_frion-molenkamp_05.jpg
 
02-07-2014_zomermarkt_frion-molenkamp_06.jpg 

In de samenleving
Frion vindt het belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om hun talenten en mogelijkheden te laten zien. Dit zit niet alleen in de producten die zij met veel energie en enthousiasme maken. Het gaat ook om het ontmoeten van anderen, het contact met mensen uit de buurt en de samenwerking in de maatschappij.
Molenkamp doet meer
Middenin de maatschappij staan, gaat bij De Molenkamp verder dan het aanbieden van mooie producten voor buurtbewoners en bedrijven. Zo kunnen bedrijven en particulieren ook bij De Molenkamp terecht voor catering voor feestjes met bijvoorbeeld cupcakes, hapjes en buffetten. De medewerkers verzorgen ook kinderfeestjes, zowel op locatie als op de eigen locatie. Maar ook persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken, halffabricaten voor bijvoorbeeld scholen, horen tot de mogelijkheden. 
 
02-07-2014_zomermarkt_frion-molenkamp_02.jpg
 
02-07-2014_zomermarkt_frion-molenkamp_03.jpg 
Artikel delen:

Reageer