Theatergroep improviseert met publiek

Zwolle – De Zwolse theatersportgroep Improkidoki organiseert in samenwerking met wijkcentrum De Enk in Assendorp op 11 juli een avondje theater met gratis entree.

Op deze avond zijn alle geïnteresseerden welkom om kennis te komen maken met het fenomeen theatersport. Het publiek komt niet alleen kijken naar de voorstelling, maar mag zelf ook haar steentje bijdragen. Twee teams van spelers gaan namelijk scènes spelen die geïnspireerd zijn op ideeën uit het publiek. De scènes zijn dus ook niet vooraf vastgelegd, maar worden al spelende bedacht. Het publiek zal dus getuige zijn én onderdeel zijn van een bijzonder verrassende avond. De avond wordt nog spannender door het wedstrijdelement: gedurende de avond zullen de teams punten krijgen voor de gespeelde scènes, van zowel het publiek als de jury. Het team waar Improkidoki tegen zal strijden is Excuses voor het ongemak, dat ook uit Zwolle afkomstig is.

De theatersportwedstrijd vindt plaats op vrijdag 11 juli in wijkcentrum De Enk (Enkstraat 67). De zaal gaat open om 20:15 uur, aanvang is om 20:30 uur en de entree is gratis.

Artikel delen:

Reageer