Nieuw bij Dubbelgreep: Instrumentencarrousel

Zwolle – Dubbelgreep bestaat komend lesseizoen 25 jaar. In dat jubileumjaar biedt het collectief 2 nieuwe initiatieven aan waar we graag aandacht voor vragen: De instrumentencarrousel en, na afwezigheid van een aantal jaren, de AMV-cursus. 

 

Wil je beginnen met muziekles, maar weet je nog niet welk instrument goed bij je past of twijfel je nog tussen twee instrumenten? Heb je nog een instrument op zolder liggen, dat je altijd nog eens wilde proberen, maar weet je niet of muziekles wel echt iets voor je is? Wil je ‘iets met muziek’ gaan doen, maar twijfelt je tussen zangles of instrumentale les? Dan is de ‘Instrumentencarrousel’ van Dubbelgreep iets voor jou!

at is het? Bij deelname aan de ‘Instrumentencarrousel’ kunnen maximaal 4 muzieklessen gevolgd worden. De lessen vinden plaats op de lesplek van de verschillende docenten en op een tijd/dag die jou en de docent(en) goed uitkomt. Een les duurt 30 minuten. In overleg met docent(en) wordt bepaald of er een instrument mee naar huis mag (tegen betaling van borg en/of huur) of dat het instrument elders gehuurd moet worden.

De kosten: 17,50 (voor 1 les) tot  €45,- (voor 4 lessen). Bij personen van 21 jaar en ouder moet het bedrag vermeerderd worden met 21% BTW

 

AMV-cursus

In het najaar van 2014 start Dubbelgreep weer met een AMV-cursus, voor leerlingen van groep 3/4 en hoger: van september 2014 t/m begin maart 2015 volgen leerlingen in kleine groepen wekelijks een AMV-les (van 50 minuten), er is een kort optreden bij de Sinterklaas- en Kerstavond van Dubbelgreep, in januari/februari/maart komen de Dubbelgreepdocenten tijdens AMV-lessen langs om de leerlingen kennis te laten maken met instrumenten. De kosten bedragen € 150,-. Locatie: in het centrum van Zwolle. Dit kan gevolgd worden door de Instrumentencarrousel. 

Geïnteresseerd in deelname aan de Instrumentencarrousel of de AMV-cursus? Neem snel contact op: info@dubbelgreep.nl of 038 2302084

Artikel delen:

Reageer